Fethiye huzurevinde Covid-19 aşısı uygulaması yapıldı

Fethiye'de yeni tip korona virüsü ile mücadele kapsamında SHÇEK Fethiye Belediyesi Huzurevi ile Fethiye Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon Merkezi ve Aile Danışma Merkezi'nde aşı uygulaması gerçekleştirildi.

  • 1733
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiye huzurevinde Covid-19 aşısı uygulaması yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Korona virüsü salgını ile mücadele kapsamında yürütülen aşılama programı kapsamında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı engelli ve yaşlı bakım kuruluşlarında kalan vatandaşlar ile personele ilk doz Corona Vac aşısının uygulanmasına başlandı. Covid-19 ile mücadelede yürütülen aşılama programı kapsamında, sağlık çalışanlarının ardından Fethiye İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerince, SHÇEK Fethiye Belediyesi Huzurevi kalan yaşlılara ve personele Corona Vac aşısının ilk dozu uygulandı. 

SHÇEK Fethiye Belediyesi Huzurevi Müdürü Fevzi Koyunoğlu yaptığı açıklamada, “Kurumumuz pandemi nedeniyle 2020 yılı Nisan ayından bu yana kapalı. İnşallah bu aşı çalışmasının ardından yaşlılarımızı, yeni etkinliklerle sosyal hayata kazandırmayı planlıyoruz. Herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Umarım ülkemize ve ilçemize şifa getirir. Fethiye Huzurevi’nde 87 yaşlımız ve 73 personelimiz aşı oldu. Temennim iyi bir sonuç almamız” ifadelerini kullandı.  

Öte yandan Fethiye Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nde kalan özel bireyler ve personelin de Corona Vac aşısı olduğu bildirildi. 
 

Bakmadan Geçme