Ülkü Ocakları'ndan Selçuk Özdağ'a tepki

Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Burak Demirel, yaptığı açıklamayla Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a tepki gösterdi. Demirel,' Omurgasızlar topluluğunun halkaları Davutoğlu ve Özdağ Ülkü Ocakları'nı itham ettikleri söylemlerden vazgeçmelidirler. Serok Ahmet ve avenelerinin Ülkücüler üzerinden popülerlik çalışmasına müsade edilmeyecektir.'diye konuştu.

  • 1925
Ülkü Ocakları'ndan Selçuk Özdağ'a tepki
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Burak Demirel, saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ve Ülkü Ocakları’nı hedef alan sözleri üzerine “Ülkü ocaklarını suçlamak kimsenin haddine değildir.” Dedi. Demirel yaptığı açıklama da şu ifadelere yer verdi, “Geleceği olmayan partinin genel başkan yardımcısı Selçuk Özdağ kendisine yapılan saldırının Ülkü Ocakları tarafından yapıldığını aksettirerek Milliyetçi Ülkücü hareket tarafından popülerlik kazanmaya çalışmaktadır. Milliyetçi-Ülkücü Hareket’i tarafı olmadığı saldırılarla ilişkilendirmeye ve yargılamaya cüret etmek terörizmin lügatinden beslenenlerin harcıdır.
Özdağ Ülkü Ocaklarının içinden yetiştiğini söyleyerek duygu sömürüsü yapmaya devam etmektedir, lakin Ülkücü Harekete dair unuttuğu bir şey vardır. Ülkü Ocakları sokağı bilir, hasmı bilir, haini bilir, tuzak ve tertipleri bilir ve tanır ama kalleşlik yapmaz. Omurgasızlar topluluğunun halkaları Davutoğlu ve Özdağ Ülkü Ocakları’nı itham ettikleri söylemlerden vazgeçmelidirler. Serok Ahmet ve avenelerinin Ülkücüler üzerinden popülerlik çalışmasına müsaade edilmeyecektir. Süreci yandaş yürüten, geleceksizlerin ekmeğine yağ çalan Cumhuriyetin savcısı Alparslan Tufan’ın soruşturmada Ülkücüler nezdinde algı oluşturması doğru değildir, Alparslan Tufan neyin peşindedir. Savcı talimatı devletten alır. Alparslan Tufan neyi amaçlamaktadır? Savcı Tufan’a bizim öncelikli tavsiyemiz hukuka riayet etmesi, devamında da elaleme erkeklik göstereceğim diye boğulacağı su da kulaç atmamasıdır. Alparslan Tufan’ın görevi fetö sevdalısı, kobani aşığı Serok Ahmet’in iftiralarıyla soruşturma yürütmek değildir. Savcılar devlet adına hareket ederler, eğer savcı Tufan’ın yüreği yetiyorsa hendek operasyonlarındaki şehitlerimizin vebalini taşıyan Serok Ahmet hakkında da soruşturma başlatsın! ve bilinsin ki Ülkü Ocakları üzerinden kimseye prim yaptırmayız! 
Ülkü Ocakları; Türk Milletinin ve Türkiye’nin sigortasıdır. Türk Milliyetçiliğini savunan seçkin gençlerin oluşturduğu bir teşkilattır. Allah için, Millet için, Devlet için kanlarını akıtan, can verenlerin Ocağıdır.  
Ülkü Ocakları’nı suçlamak kimsenin haddine değildir.”
 

Bakmadan Geçme