Zirve Dağcılık Üyeleri Karadağ Kanyonunda Serinledi

Fethiye Zirve Dağcılık Doğa Sporları Kulübü Fethiye'nin sıcaklarından kaçarak Karadağ kanyonunda serinledi

  • 2360
Zirve Dağcılık Üyeleri Karadağ Kanyonunda Serinledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Zirve Dağcılık üyeleri bu hafta sonu aşırı sıcaklardan dolayı Seydikemer ilçesi sınırları içerisinde bulunan Karadağ Kanyonuna  doğa yürüyüşü organize etti. 1.5 km gidiş 1.5 km dönüş uzunluğundaki zor olan parkurda yürüyen Zirve Dağcılık sporcuları  yürüyüş esnasında Karadağ’ın karlı buz gibi sularından oluşan küçük şelale havuzlarında yüzerek serinledi.

Kontrollü normal hayata geçişle birlikte Fethiye Zirve Dağcılık Doğa Sporları Kulübü üyeleri doğa yürüyüşlerine başladı. Zirve Dağcılık üyeleri 2020 yılının ilk kanyon yürüyüşünü Seydikemer’in Kadarağ Kanyonuna gerçekleştirdi. Fethiye’nin aşırı sıcaklardan kaçan doğa severler, kendine hayran bırakan doğası ve buz gibi akan sularıyla Karadağ Kanyonunun keyfini çıkardı. 

Zirve Dağcılık Fethiye üyeleri, zor olan parkur boyunca hem eğlendi hem serinledi. Yürüyüş sonunda ise 15 metre yüksekliği bulunan şelalenin altında serinleyerek doğa yürüyüşünün tadını çıkardılar.
Fethiye Zirve Dağcılık Yönetimi, Muğla bölgesinde bulunan soğuk su kanyon yürüyüşlerinin devam edeceği bilgisini üyelerine verdi.
 

Bakmadan Geçme