YUVADAN KONSERVATUARA

Henüz küçük yaşlardayken karşılaştıkları zorluklardan yılmayarak hayata sımsıkı sarılan devlet koruması ve bakımı altındaki çocuklar, üniversite giriş sınavlarının yanı sıra yeteneklerine göre katıldıkları konservatuar sınavlarını da kazanıp önemli başarılara imza atarak Türkiye'nin gurur tablosundaki yerlerini alıyor.

  • 2737
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
YUVADAN KONSERVATUARA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler il Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evlerinde koruma ve bakım altında bulunan Emirhan Bilgin, girdiği üniversite sınavı neticesinde, Bülent Ecevit Üniversitesi bilgisayar programcılığı bölümünü kazandı. Bir yandan da konservatuar sınavlarına hazırlanan Emirhan Bilgin, sınavı başarıyla geçerek tercihini, yerleştiği Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarından yana kullandı.

Hedefine başarıyla ulaşan Emirhan Bilgin, “3 yıldır sınavlara hazırlanıyordum, 2 yıldır profesyonel şekilde gitar çalıyorum. 2 yıl şan dersi aldım. Bu yıl Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Bölümü’ne yerleştirmenin dışında iki tane konservatuar kazandım. Ayrıca, Hatay İskenderun Devlet Konservatuarı Çalgı Eğitimi Bölümü’nü ve Sakarya Devlet Konservatuarı Müzikoloji Bölümünü kazandım. Şu anda hedeflerimden dolayı Sakarya’da okuyorum. Hedefim yüksek lisans yapıp yurt dışında çalışmak, ülkeme başarılar getirmek. İlk başlarda çok fazla yeteneğim yoktu. Ama çalışarak bu yeteneği keşfettim. Çok çalışınca yapılıyormuş. Arkadaşlarıma çok çalışmalarını tavsiye ediyorum. Çocuk evlerinde görevli öğretmenlerime desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.
Emirhan Bilgin’in azmi ve başarısı, Devlet koruması altındaki çocukların ülkemizin geleceğinde söz sahibi olmaları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Aile Çalışma ve Sosyal hizmetler Bakanlığının gurur kaynağı oldu.

YUVADAN KONSERVATUARA
YUVADAN KONSERVATUARA
YUVADAN KONSERVATUARA
YUVADAN KONSERVATUARA
YUVADAN KONSERVATUARA

Bakmadan Geçme