BAKIRCI, 'FETHİYESPOR, İLÇEMİZİN ÖNDE GELEN MARKASIDIR'

FRT TV ekranlarında Erdoğan Cankuş'un hazırlayıp sunduğu, Timur Fidan'ın yorumcu olarak yer aldığı Spor Saati programında, Misli.com 3. Lig 2. Grup'ta yer alan Fethiyespor hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, 'Fethiyespor, ilçemizin önde gelen markasıdır. Bayrağı en iyi şekilde taşıyabilmek adına gayret gösteriyoruz' dedi.

  • 934
BAKIRCI, 'FETHİYESPOR, İLÇEMİZİN ÖNDE GELEN MARKASIDIR'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sezon öncesinde yapılan transferler ve takımın durumu hakkında bilgi aktaran Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, yönetim olarak bayrağı en iyi şekilde taşımak gayretinde olduklarını dile getirdi. Telefon bağlantısı ile yayına katılan Bakırcı, “2020-2021 sezonunda tüm takımlara başarılar diliyorum. Pandemi sürecini de atlatıp, güzel bir sezon geçirmeyi diliyoruz. Geçen yıl zor bir dönemde bu kulübü devraldık. Takımımız için elimizden geleni yapmayı sürdürüyoruz. Özverilerinden dolayı yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Fethiyespor, ilçemizin önde gelen markasıdır. Bayrağı en iyi şekilde taşıyabilmek adına gayret gösteriyoruz. Hala eski futbolcuların borçları ile uğraşıyoruz. Transfer yasağımız var. Yönetim kurulumuz bu borçları ödeyecek. Kimsenin şüphesi olmasın. Geçen yıldan iskelet kadromuzu koruduk. Bazı nedenlerden dolayı yollarımızın ayrıldığı oyuncular ve aramıza yeni katılan arkadaşlarımız oldu. Yakın zamanda yeni anlaşmalarımız da olacak. Fethiyespor şu anda yönetim kurulunun sırtında gidiyor. Fethiye Belediye Başkanı Sayın Alim Karaca da destek olmaya çalışıyor” dedi. 

TAKIMIMA GÜVENİYORUM
Pazar günü oynanacak karşılaşma ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Bakırcı, “Takımıma çok güveniyorum. Sahada gerekeni yapacaklardır. Seyircisiz oynanacak maçtan istediğimiz sonuçla ayrılacağız. O sene bu sene olacak. Fethiyespor çok iyi yolda. Takımımızın kimseye borcu yok. Gelen icraları ödüyoruz. Herkesin biraz daha duyarlı olmasını rica ediyoruz. Murat Can Bölükbaşı hiç gündemimizde olmadı” ifadelerini kullandı. 


 

Bakmadan Geçme