Yürüyüşe Çıktı, 4 Gündür Eve Gelmedi!

Muğla'nın Menteşe ilçesinde yaşayan 5 çocuk annesi 56 yaşındaki Şevkinaz Zencir, Cuma günü sabah ormanlık alanda yürüyüşe çıktı ve bir daha evine dönmedi.  Jandarma Komando, AFAD, UMKE, AKUT ekipleri, kayıp kadını bulmak için seferber oldu. 

  • 1456
Yürüyüşe Çıktı, 4 Gündür Eve Gelmedi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Ferdi YAVUZ'un haberine göre; 

Muğla'nın Menteşe İlçesi Yemişendere Mahallesi’nde 56 yaşındaki Şevkinaz Zencir Cuma sabahı saat 07:00 sıralarında yürüyüşe çıktığı ormanda kayboldu. 4 gündür kayıp olan evli ve 5 çocuk sahibi Zencir'in bulunması için geniş kapsamlı arama çalışması başlatıldı. 
200 kişilik ekip arıyor
Jandarma Komando, AFAD, UMKE, AKUT ekipleri, kayıp kadını bulmak için seferber oldu. 56 yaşındaki Şevkinaz Zencir, 4 gün önce evden ayrıldı ve kendisinden bir daha haber alınamadı. Aile tarafından jandarmaya yapılan başvuru sonrası AFAD ve jandarma ekipleri arama çalışması başlattı. Yapılan arama çalışmalarından sonuç alınamayınca AKUT, Jandarma Komando, UMKE ve gönüllerden oluşan ekip de arama çalışmasına katıldı. Kayıp Şevkinaz Zencir’i arama çalışmalarına jandarma iz takip köpekleri de destek verirken, sık çam ormanları ile kaplı alanda arama çalışmaları devam ediyor. Ekipler zaman zaman drone eşliğinde arama çalışmasını sürdürürken, şu ana kadar bir sonuç alınamadığı açıklandı.
Kayıp mı oldu, evden mi kaçtı?
Çobanlık yaptığı öğrenilen kayıp kadın Şevkinaz Zencir’i arama çalışmaları 4 gündür devam ediyor. Zencir’i bulmak için Yemişendere Mahallesi etrafında bulunan ormanlık alanlar ekipler tarafından adeta didik didik taranılıyor. Günlerdir yapılan tün arama çalışmalarına rağmen bir türlü bulunamayan 5 çocuk annesi Zencir’in, evden kaçmış olabileceği akıllara geliyor.
 

Yorumlar 1
Barış Muştu MAG AME Muğla temsilcisi 07 Eylül 2020 14:32

Habere konu olan arama tarama faaliyetine datça MAG AME ekipleri de 1 tim ile destek vermiş. MAG AME Mahalle Afet Gönülleri Acil müdahale ekibi. Gereği ni rica ederim

Bakmadan Geçme