Yılın eğitim ödüllerinde çifte gurur! 

18 kategoride resmî ve özel okulların değerlendirildiği ve eğitim sektörünün önemli isim ve kurumlarını buluşturan 'Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri', dün akşam düzenlenen ödül töreniyle 8. kez sahiplerini buldu.

  • 1778
Yılın eğitim ödüllerinde çifte gurur! 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sektörel anlamda 32 yıllık tecrübe, inovasyon, ar-ge, ve insana yatırım vizyonuyla “EGEBİL Eğitim Grubu” olarak 3 yıl önce İzmir’den eğitim dünyasına adım atan ve kısa sürede Türkiye’de 15 kampüs, 2700 öğrenci, 470 öğretmen,143 personel ve ihtiyaç odaklı bireyselleştirilmiş DNA modeliyle yeni nesil eğitimi tüm Türkiye’deki veli ve öğrencilerle buluşturan Egebil Kolejleri, bu yılın eğitimde başarı ödüllerinde bir Türkiye markası olarak sektöre damgasını vurdu. 

YILIN EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN EĞİTİM MARKASI
EGEBİL İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür’ün “Yılın Milli Eğitim Müdürü” seçildiği ödüllerde, EGEBİL Kolejleri, “Yılın En İyi Çıkış Yapan Okul Markası” ödülünü aldı. Egebil Eğitim Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Tatar, Egebil Eğitim Grubu Genel Müdürü Didem Tolunay, Koordinatörler Senem Korkmaz, Merve Bayrak, Muhittin Coşkun, Eren Bulat ve Egebil Kolejleri Mentor Müdürü Tamer Duman ile birlikte katıldığı törende ödülü İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür’ün elinden aldı. Faruk Tatar’a, kızı Zeynep Doğa Tatar ve oğlu Doğukan Tatar da eşlik etti.

“ÖDÜLÜ TÜM ÖĞRETMENLERİM ADINA ALIYORUM!” 
Egebil Eğitim Grubu Faruk Tatar: “İmza attığımız bu başarıda hiç kuşkusuz en önemli pay, İzmir’den İstanbul’a, Ankara’dan Denizli’ye, Muğla’ya, Adıyaman’dan Gaziantep’e, Van’a kadar eğitimde değişim ve dönüşümü DNA modeliyle hayata geçiren öğretmenlerimizindir. Bir öğretmen çocuğu ve öğretmen olarak bu ödülü tüm öğretmenlerim adına alıyorum. İzmir’den çıkıp Türkiye’ye yayılan tek eğitim markası olarak bu ödülü Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit’in elinden almak da bizim için ayrı bir onur. Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüze ve bize bu ödülü layık gören Artı Eğitim Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Sayın Cem Kaçmaz’a ayrı ayrı teşekkür ederim. Aldığımız bu ödül, EGEBİL adına daha başlangıç! Daha da motive olarak sektörde oyun kurucu olma hedefimize adım adım yürüyeceğiz. Bu yolda benimle birlikte yürüyen tüm ekibime teşekkür ederim.” şeklinde konuştu. İzmir’e çifte gurur yaşatan “Yılın Milli Eğitim Müdürü” Dr. Murat Mücahit YENTÜR’ü ve “Yılın En İyi Çıkış Yapan Okulu” EGEBİL Eğitim Grubu’nu tebrik ediyor, şehrimize daha nice başarılar getirmelerini diliyoruz” şeklinde konuştu.
 

Yılın eğitim ödüllerinde çifte gurur! 

Bakmadan Geçme