Saatcı, Seydikemer İlçe Başkanlığına seçildi

Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Doğru Parti, Seydikemer İlçe Başkanlığı birinci olağan kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen kongrede Gizem Saatcı Doğru Parti Seydikemer İlçe Başkanlığına seçildi.

  • 2563
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Saatcı, Seydikemer İlçe Başkanlığına seçildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kongreye Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Şentürk beraberinde Doğru Parti Muğla Kurucular Kurulu Üyesi Osman Yücel, Doğru Parti Muğla İl Başkanı Cahit Karagöz, Doğru Parti Menteşe İlçe Başkanı Mehmet Karalı, Doğru Parti Fethiye İlçe Başkanı Nurgül Demirezen, Doğru Parti Menteşe Kurucu İlçe Başkanı Zafer Kaan, Doğru Parti Ortaca Kurucu İlçe Başkanı Kadri Erer, Doğru Parti Aydın İl Başkanı Hakan Yasan, Doğru Parti Antalya İl Başkanı Demet Alp ve partililer katıldı. Tek liste ile gidilen seçimde Gizem Saatcı Doğru Parti Seydikemer İlçe Başkanlığına seçildi.

DOĞRU YOLDA İLERLEMEYE DOĞRU PARTİ OLARAK HAZIRIZ
Doğru yolda ilerlemeye Doğru Parti olarak hazır olduklarını belirten Doğru Parti Seydikemer İlçe Başkanı Gizem Saatcı, “Neden müzisyen bir sanatçı olarak burada bu kürsüde bu konuşmayı yapıyorum? Neden siyasete atıldım diye eleştirilere maruz kalıyorum. Kardeşim bir pandemide 434 tane müzisyenin intihar ettiği ve hükümetin buna kayıtsız kaldığı bir ortamda mecbur hissettim. Kore Gazilerimiz, Afganistan’a gönderilen askerlerimiz var ya ikinci kurtuluş savaşını hep beraber vereceğiz. Bu kurtuluş savaşı içerisinde de ben bu mecburiyeti bir anne olarak bir sanatçı olarak gönülden hissettim. Doğru yolda ilerlemeye Doğru Parti olarak hazırız. Şunu sormak istiyorum işlerine gelince para var. İşlerine gelmeyince para yok. Tek adamlık rejimini aşağıya indireceğiz” dedi.

BÜYÜK TÜRKİYE İÇİN DOĞRU PARTİ’Yİ İKTİDAR YAPACAĞIZ
Büyük Türkiye için Doğru Partiyi iktidar yapacaklarına dikkat çeken Doğru Parti İl Başkanı Cahit Karagöz, “Görevler alınarak devredilerek gitmezse seçime gerek kalmaz. Biliyorsunuz ki bugün seçeceğiniz çalışma arkadaşlarımız ile birlikte, hepimiz hep beraber Türkiye Cumhuriyeti’ni halkın Cumhuriyeti devletini de hukuk devleti yapmak için hep beraber gayret göstereceğiz. Yine hep beraber Türkiye Cumhuriyeti Devletini, halkını dün olduğu gibi bugün de düşünerek, refaha, saadete, mutluluğa götürecek hale getireceğiz. Yine hep beraber yüzde 50’si güvenlikten yoksun olan vatandaşına kadar bu şemsiyeyi genişletip, herkesi yarına kaygıyla değil, güvenle bakmasını sağlayacağız. Biz geçmişe saplanmış değiliz, geçmişten tecrübe alıyoruz. Bizim kişilerle bir mücadelemiz yok. Bu ülkenin hukukunu yok edenler, bizi silmeyi başarabilmişler midir? Arkamızda durursanız Demokrat Büyük Türkiye için Doğru Parti’yi iktidar yaparız. Mutlaka yaparız. Bu ülkenin insanları, bu ülkenin sorunlarını bizim çözebileceğimize hemfikirdir. Türkiye bizi iktidara götürecektir. Çünkü Türkiye’nin bize ihtiyacı vardır. Bizim dışımızda milletimiz kimin arkasına düşecek. Memleketi bu hale getirenler mi? AKP iktidarı göreve gelirken yoksulluk, yolsuzluk ve yasaklar ile mücadele edeceğini vaat etmişti.20 yılın sonunda üçünü de arttırdı. Üstelik bunlara yüksek enflasyon, gürlüklerin baskılanması ve adaletin yozlaştırılmasını da ekledi. Orta sınıfı ortadan kaldıran, sosyal devleti bu hale getirenlerin mi peşine düşecek bu millet. Biz milletimizin önündeyiz. Birilerinin alnında bunlar yazılı, bizimse alnımız ak, yüzümüz ak ve başımız dik. Yalnız hemen bundan rahatlayıp, iktidarı cebinize koymuş görmeyin. Bir de Türkiye’nin, Muğla’nın en ücra köşesinden kalkıp gelip “ Biz varız, biz halkız, biz Doğruyuz, biz ülkenin geleceğinin teminatı, bu ülkenin sahibiyiz” diyen kişilerin hakkını vereceksiniz. Gelin önümüzde sandık vardır. Sandık olacaktır. Ve sandık ummadığınız bir anda olacaktır. Biz onun için parti içinde tepeden tırnağa, tırnaktan tepeye yeniden güçlenmeyi sağlayacağız. Bizim işimiz bitmiyor, işimiz başlıyor. Onun içindir ki Cenab’ı Allah’ın bize verdiği güçle, bütün iyi niyetle ve bütün olanaklarla her şeyimizi bu davanın içine koymuş ve samimiyet ile bu davanın içindeyiz. Dava; milletin özgürlük içinde refah davasıdır. Milletin hakkını, hukukunu elinden almadan, onu yüceltme davasıdır. Manevi ve maddi bakımdan yüceltme davasıdır. Bu değerleri, çağın değerleri ile bütünleştirme davasıdır. Ve nihayet; halkımıza mutluluk getirme davasıdır” ifadelerini kullandı.

PROBLEMLER ÇÖZÜLEMEZ PROBLEMLER OLARAK KARŞIMIZA GELİYOR
Mevcut problemlerin çözülemez problemler olarak vatandaşın karşısına geri geldiğinin altını çizen Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Şentürk, “Doğru Parti neden var? Çoğu zaman yanlış anlaşılmalar oluyor. Öncelikle bunları düzeltmemiz lazım. Mevcut partiler bir birlerinin türevidir. Türkiye için Türk milleti için bunların bir atılım yapması şuan şikâyetçi olduğumuz problemlere çözüm olması mümkün değil. Çünkü hepsi birbirinin kopyasıdır. Biz ne kadar her hangi bir partinin devamı değiliz desek de bu sadece son dönemdeki partiler için geçerlidir. Daha eskiden Demirel zamanından gelen doğru yol bizim ana kaynağımızdır. Dertlerimizi sıralarken sayfalara sığmıyor. Bugün neresinden baksak bir takım problemler çözülemez problemler olarak karşımıza geliyor. Bu güzelim yurdumuzda hep beraber yaşayacak isek bu güzelliklerin devam etmesi hepimizin lehine olacaktır. Biz Ankara’da masa başında karar verip bunları en ücra köşelere kadar uygulatma gibi bir düşüncemiz yok. Atatürk’ün dediği gibi milletin efendisi köylüdür. Milletin efendisi bu milletin kendisidir. Hükümetler gelir geçer. Devlet bakidir ama millet olmadan da devlet olmaz. İnsanlara hizmetin doğru olarak getirilebilmesi için bizi idare edenlerinde doğru kişiler olması gerekir. Doğru idare ediliyor muyuz edilmiyoruz. Belirli kişilerin cepleri doluyor acıyı ise en uçta çalışanlar çekiyor. Bir işe başlarken o işle uğraşan kişiden başlamamız şarttır. Ben köylümün derdini Ankara’da oturmakla bilemem. Zeytin üreticisinin derdini Ankara’da oturmakla bilemem” şeklinde konuştu. 

BAŞKANLAR KONGREYİ DEĞERLENDİRDİ
Doğru Parti Seydikemer İlçe Başkanı Gizem Saatcı, “Seydikemer’de yapılabilecek çok şey var. Alt yapı olarak güzel bir altın madeni var. Bu altın madenini kadın eli ile işletmek bütün Muğla’ya da bunu yaya bilmek çok önemli. Maalesef yıllarca Seydikemer’e de hiçbir çalışma yapılmamış. Başta yayla turizmi olmakla birlikte turizm için de çok açık. Burası Fethiye’den daha büyük bir araziye sahip olduğu için Fethiye’den daha hızlı bir şekilde kalkınması gerekiyor. Seydikemer’in sadece köylü halkının yaşadığı sadece çiftlik yapılan bir yer olarak kalmasına benim gönlüm razı gelmiyor. Seydikemer için çok büyük projelerimiz var” dedi. 
Doğru Parti Muğla İl Başkanı Cahit Karagöz, “Gizem hanımın bu görevi layıkıyla yapacağına inancım tam. Biz hizmet partisiyiz. Bizim geçmişimize baktığınız zaman hep hizmet vardır. Çünkü biz geçmişten geleceğe atik olan bir partiyiz. Doğru Parti olarak her şeye bir tepkisi olan bir partiyiz. Yoksulluğa bir tepki, yolsuzluğa tepki, bitirilen tarıma tepki, memleketin talan edilmesine tepki, bitirilen çiftçiye tepki, yasaklara tepki doğru parti. Biz Doğru Parti iktidarlarında genelde olsun yerelden olsun Türkiye’mizi yeni baştan imar edeceğiz” şeklinde konuştu. 
Doğru Parti Fethiye İlçe Başkanı Nurgül Demirezen, “Fethiye ilçemizi kurduk. Şimdide Seydikemer İlçemizi de kurduk. Mutluyuz hepimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 
Doğru Parti Antalya İl Başkanı Demet Alp, “Mutlu bir Türkiye için üreten ürettiğini adilce paylaşan bir Türkiye için başta kadılarımız ve gençlerimiz olmak üzere herkesi Doğru Partide görmek istiyoruz. Kongremizin Seydikemer İlçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 
Doğru Parti Aydın İl Başkanı Hakan Yasan, “Doğru Parti Seydikemer birinci olağan kongremizin memleketimize ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bizler ege bölgesinde ve tüm Türkiye’de teşkilatlandırmamızı hızlı bir şekilde yapıp biran önce kongremizi yapmanın telaşı içerisindeyiz. İnşallah Aralık 19 itibari ile genel büyük kongremizi yapacağız” şeklinde konuştu. 
Doğru Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel İdari Kurul Üyesi Orhan Altınay, “Doğru Parti bir zorunluluktan doğmuştur. Büyük Önder Atatürk’ün en büyük eserim dediği Cumhuriyeti korumak ve kollamak için hep birlikte mücadele etmenin zaruretine inandık. Türkiye bir taraftan laik, demokrat, sosyal bir hukuk devletini korumak, bir yandan da İslam devletine gitme yolunda. Biz artık burada sağcı solcu değil Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yanında olan laikliği, demokrasiyi savunan, hukuku savunan, Cumhuriyeti savunan kişiler bir de karşıtlarımız var. Dolayısıyla bizden sonraki nesillerin bizlere beddua etmemesi için bu yola çıktık. Nasıl Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk bir avuç arkadaşı ile birlikte, Kuvayı Milliye ruhuyla yola çıktı. Eğer o mücadele yapılmasaydı bugün hiç birimiz buralarda olmayacaktık. Kutsal bir göreve geldik. Ben inanıyorum ki hep birlikte el ele gönül gönüle Türkiye Cumhuriyeti sevdalıları, Atatürk Sevdalıları laikliğin yılmaz savunucuları bizler mutlaka başarıya ulaşacağız. Ülkemizin zor bir ekonomik darboğazda olduğunu biliyoruz. Dış Dünya’da itibarımızın olmadığını da görüyoruz. Tüketim toplumu haline geldik. Üretimden vazgeçtik. Ziraat ile uğraşan köylü mağdur. Tarımda girdiler çok arttı. Her ne kadar enflasyonu kelimeler ile rakamlar ile oynayarak düşük gösteriyorlarsa da bugün halkın ilgilendiği, halkı ilgilendiren enflasyon yüzde elli civarında. Artık tencereler kaynamıyor.9.Cumhurbaşkanı “Süleyman Demirel tencerenin tıkamayacağı hükümet yoktur” ifadelerini kullandı.
Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Şentürk, “Seydikemer İlçe kongresinin bütün Doğru Parti camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Bir ışıkta burada yaktık. Biliyorsunuz ki biz çoban ateşi harekatından geliyoruz. Çoban ateşi harekatı çobanların dağlarda yaktığı ateşi Gazi Mustafa Kemal Atatürk döneminde silah ile Kuvayı milliye ordusuna katılmak amacıyla kullanılmıştır. Biz silahsız Kuvayı milliyeyiz. Gerçekten memleketimiz ülkemiz zor şartlar altında. Her şeyimizi bir kenara bırakıp ülkemizi milletimizi refah ve huzura ulaştırmak için çaba içerisindeyiz. Bu kongremizin diğer il ve ilçelerimize örnek teşkil etmesini ve kısa sürede bu kongrelerin tamamlanması temennimizdir” dedi. 

Saatcı, Seydikemer İlçe Başkanlığına seçildi
Saatcı, Seydikemer İlçe Başkanlığına seçildi
Saatcı, Seydikemer İlçe Başkanlığına seçildi
Saatcı, Seydikemer İlçe Başkanlığına seçildi
Saatcı, Seydikemer İlçe Başkanlığına seçildi
Saatcı, Seydikemer İlçe Başkanlığına seçildi
Saatcı, Seydikemer İlçe Başkanlığına seçildi
Saatcı, Seydikemer İlçe Başkanlığına seçildi
Saatcı, Seydikemer İlçe Başkanlığına seçildi
Saatcı, Seydikemer İlçe Başkanlığına seçildi
Saatcı, Seydikemer İlçe Başkanlığına seçildi
Saatcı, Seydikemer İlçe Başkanlığına seçildi
Saatcı, Seydikemer İlçe Başkanlığına seçildi
Saatcı, Seydikemer İlçe Başkanlığına seçildi
Saatcı, Seydikemer İlçe Başkanlığına seçildi
Saatcı, Seydikemer İlçe Başkanlığına seçildi
Saatcı, Seydikemer İlçe Başkanlığına seçildi
Saatcı, Seydikemer İlçe Başkanlığına seçildi
Saatcı, Seydikemer İlçe Başkanlığına seçildi
Saatcı, Seydikemer İlçe Başkanlığına seçildi
Saatcı, Seydikemer İlçe Başkanlığına seçildi
Saatcı, Seydikemer İlçe Başkanlığına seçildi
Saatcı, Seydikemer İlçe Başkanlığına seçildi
Saatcı, Seydikemer İlçe Başkanlığına seçildi
Saatcı, Seydikemer İlçe Başkanlığına seçildi

Bakmadan Geçme