BAŞKAN VEKİLİ SEVİNÇ, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Fethiye Belediyesi yol çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fethiye Belediyesi Başkan Vekili Metin Sevinç ve Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, arazide yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

  • 913

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın Ankara programı dolayısıyla başkan vekilliğini, Belediye Meclis Üyesi CHP’li Metin Sevinç’e bırakmıştı. Başkan Vekili Metin Sevinç ve Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli ile Fen İşleri Müdürü Tahir Başaran’ın çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğü Foça Mahallesi ile Üzümlü Ortaköy bölgesinde incelemelerde bulundu. 
Foça’da 52 bin 991 m² parke
Belediye Başkanı Alim Karaca’nın çabalarıyla Foça ve Tuzla başta olmak üzere birçok bölgede elektrik dağıtım şirketi AYDEM ile Fethiye Belediyesi işbirliği yaparak, elektrik hatlarının yeraltına alınması çalışması yapılmıştı. 52 bin 991 m² parke, 141 m bordür, 7 bin 749 m serbest boy oluk, 2 bin 929 m oluklu bordür döşeme işlemlerinin yapılmasının ardından Foça Mahallesi’nde sona gelindi. Civcili Ahmet Ağa Meydanı, Emekliler Meydanı çevresinde çalışmalar devam ediyor. Başkan Vekili Sevinç ve Başkan Yardımcısı Bolelli bu bölgede vatandaşların sorunlarını da dinledi.
Yeşilüzümlü ’de 30 bin m² asfalt
Arazi incelemesi, Foça Mahallesi’nin ardından Yeşilüzümlü Ortaköy hattında devam etti. Fethiye’yi Seydikemer ilçesine bağlayan Üzümlü – Ortaköy yolundaki genişletme çalışmasının ardından asfalt dökümüne başlandı. Bölgede 30 bin m² alanda asfalt çalışması yapılacak.
 

Bakmadan Geçme