YENİ YAYIN DÖNEMİNDE FRT TV'DE

Fethiye'nin sevilen mahalli sanatçılarından Adem Kazan, yeni yayın döneminde FRT TV ekranlarında yer alacak. Memleket Havaları isimli programda Adem Kazan ve konukları birbirinden güzel türküleri seslendirecek.

  • 1446

Sazı ve sözü ile Fethiye’nin sevilen sanatçılarından Adem Kazan, yepyeni programı ile FRT TV ekranlarında olacak. SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ile Adem Kazan arasında sözleşme imzalandı. Sözleşmenin hayırlı olması dileğinde bulunan Köktener ve Kazan; Fethiye halkına ve sosyal medyadan takip edenlere güzel bir program sunmak istediklerini vurguladılar. 

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener yaptığı açıklamada, “Yeni yayın döneminde SED Medya FRT TV’de yeni programlara imza atıyoruz. Şu anda yanımızda Adem Kazan var. Pandemi sürecinde konserlerin ve etkinliklerin olmadığı bir dönemde yeni yayın döneminde Adem Kazan ile Memleket Havaları adlı programımız yayına girecek. Kendisi ve ekibi FRT TV’den sevenlerine ulaşacak. Bizimle böyle bir yolda yürüme kararı aldığı için kendisine teşekkür ediyoruz. Umarım güzel programlar çıkartır, zaten kendisi bu konuda profesyonel. Bu profesyonelliğini de programa yansıttığı zaman eminim ki izleyici kitlemiz çok memnun kalacak” dedi. 

Adem Kazan açıklamasında, “Daha önceki dönemlerde 2 sezon yayınlamış olan Adem Kazan ile Memleket Havaları programı bundan böyle FRT TV’de müzikseverler ile buluşacak. Pandemi sürecinde konserlerimiz, festivallerimiz ve müzikli organizasyonlarımız yapılamadığı için insanların bu tür programlara daha çok ihtiyaç duyduğunu hissediyoruz. Bu vesile ile insanlara güzel bir hizmet sunacağımızın kanaatindeyim. Çarşamba akşamları saat 21.00’de ekranlarda olacağız. Memleketimizin birbirinden güzel türkülerini ve şarkılarını müzikseverler ile buluşturacağız. Halkımızın ilgisini ve desteğini şimdiden bekliyoruz, hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. 

Bakmadan Geçme