'ZİRAAT ODASI İLÇEMİZDE BÜYÜK ÖNEME SAHİP'

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk beraberinde yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Gülhanım Boz ve Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil ile birlikte Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit'e iade-i ziyarette bulundu. İlçe Başkanı Öztürk, iade-i ziyaretlerin devam edeceğini belirtti.

  • 741
'ZİRAAT ODASI İLÇEMİZDE BÜYÜK ÖNEME SAHİP'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; sohbet havasında geçen ziyarette Fethiye ve bölgesindeki tarımsal üretim hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. STK’lar ile en kısa sürede bir toplantı düzenleyeceklerini kaydeden AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Ziraat Odası’nın ilçemizde önemli bir yeri olduğunu vurguladı. 

Fethiye AK Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk yaptığı açıklamada, “Bildiğiniz gibi Nisan ayında İlçe Başkanı olarak atanmıştım. Pandemi sürecinde 4-5 ay faaliyetlerimizi sürdürdük ancak kongremizi 20 Eylül’de yaptık. Pazar günü Gençlik Kolları kongremiz yapıldı. Yoğun bir süreç vardı. Sağ olsun Ziraat Odası Başkanımız, meclis üyelerimiz ve yönetim kurulu üyelerimiz bizi bir değil iki kez ziyaret etti. Biz de Fethiye’deki böyle güzide bir kuruluşumuzu ve Başkanımızı, meclis ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etmek için geldik. Aslında borçluyuz, bu ilk ziyaretimiz inşallah devamı gelecek. Başkanımıza bizi kabul ettiği için çok teşekkür ediyoruz. Başkanımızın geçen ki ziyaretinde ‘Muhtarları topluyorsunuz, herkesi topluyorsunuz ama sivil toplum kuruluşlarını toplamıyorsunuz’ diyerek bir serzenişi olmuştu. İnşallah yakın bir zamanda STK başkanlarımızı bir araya getirip kahvaltı ya da çay veya kahve buluşması gerçekleştirmek istiyoruz” dedi. 

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit ziyarete teşekkür ederek, “AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk’e atanması ve kongre ile seçilmesinden sonra kendilerini ziyaret etmiştik. Pazar günü yapılan AK Parti Gençlik Kolları Kongresi’nde başkanlığa seçilen Sinan Cengil’e de başarılar diliyorum. AK Parti İlçe Başkanımızdan, STK’lar ile toplantı düzenlemesi talebim oldu. Böylelikle ilçemizin sorunları istişare edilir, Ankara’ya ulaştırılırsa çok memnun oluruz. Biz, bize düşen görevlerde her zaman yanlarında olacağız” ifadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme