YAZAR KARABULUT MEŞYAD'I ZİYARET ETTİ

Fethiye Edebiyat Grubu kurucusu ve Gerçek Fethiye Gazetesi köşe yazarlarından Şair ve Yazar Coşkun Karabulut Adana, Tarsus ve Mersin'de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Mersin Şairler ve Yazarlar Derneği (MEŞYAD) yöneticileri ve üyelerini ziyaret eden Karabulut, kitaplar üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdiklerini söyledi.

  • 1475
YAZAR KARABULUT MEŞYAD'I ZİYARET ETTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MEŞYAD Başkanı Mustafa Doğan ve şairler Ömer Karayılan Hacı Bayram Arslantaş, Nuran Ataç, Sait Mercan, Ayşe Kantaroğlu, Cihat Çağrı Kantaroğlu’nu derneği kurdukları için tebrik eden Şair Yazar Coşkun Karabulut, “Adana, Tarsus ve Mersin gezilerimizde Mersin’deki MEŞYAD’ı ziyaret ettik. Ziyarette bana Fethiye Edebiyat Grubu kurucu arkadaşlarımdan Nurcan Gökmen ve eşim Füsun Karabulut bana eşlik etti” dedi. 

Açıklamasını sürdüren Karabulut, “Başkan Mustafa Doğan ve yönetim şair dostlarım
Ömer Karayılan, Hacı Bayram Arslantaş, Nuran Ataç, Sait Mercan, Ayşe Kantaroğlu, Cihat Çağrı Kantaroğlu bu sıkıntılı dönemde derneği açtıkları için kendilerini kutluyorum. Şiirler okuduk ve keyifli bir sohbet ortamı oldu. Özbekistan Kitob Dunyosi Editörü sevgili şair yazar arkadaşım Xosiyat Rustamova’nın selamlarını ilettik. Günce Yayıncılık tarafından yayınlanan İki Güneş adlı kitabı kendilerine takdim ettik. Xosiyet hanımın gelecekte yapacağı ziyaret için hazırlıkları ele aldık. Nasip olursa Xosiyat Rustamova’ya bütün Akdeniz' i gezdireceğiz” ifadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme