DERELERİN TEMİZLİĞİ YAPILIYOR

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan'ın, Fethiye programı kapsamında mahalle muhtarları ile bir toplantı yapılmış, sorunlar not alınmıştı. AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, bakım ve temizliği Devlet Su İşleri'ne ait olan derelerde temizlik çalışmalarının başladığını belirtti.

  • 1383
DERELERİN TEMİZLİĞİ YAPILIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Körfeze dökülen DSİ kanalında ve kanalın körfez ile buluştuğu yerde temizliğin başladığını kaydeden AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, mahallelerdeki derelerin de temizlenmesi yönünde talep geldiğini dile getirdi. Esenköy’e kadar olan bölgede 5 değişik köprü inşaatının olacağını vurgulayan İlçe Başkanı Öztürk, bunların montaja hazır bir şekilde olduğunu kaydetti. 

Temizlik çalışmasını yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yerinde inceleyen AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, DSİ İşletme ve Bakım Başmühendisi Cem Çoban ve diğer yetkililerden bilgi aldı. Fethiye’de sorunların çözülmesi adına gayret gösterdiklerini ifade eden Öztürk, tüm kurumlarla işbirliği içinde olduklarını söyledi. 

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk yaptığı açıklamada, “Muğla Milletvekilimiz Yelda Erol Gökcan, Fethiye programı kapsamında mahalle muhtarları ile bir toplantı yaptı. Burada çeşitli sorunlar dile getirildi. Bunlardan birisi de Devlet Su İşleri’nin uhdesinde bulunan ve körfeze akan derelerin temizliğiydi. Kış gelmeden hem deniz içerisindeki kirliliğin alınması hem de AVM’ye kadar olan derenin temizliği yapılacak. Bu konuda DSİ yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Teşkilat olarak Fethiye’nin eksiklerinin giderilmesi noktasında DSİ ile başladığımız çalışmalara diğer kurumlarla devam edeceğiz. Buradan başladığımız çalışmalar aşama aşama devam edecek. Mahallelerdeki derelerin temizliği için de talep var. Bazı yerlere estetik köprüler yapacağız. Esenköy’e kadar olan bölgede 5 köprü inşa edilecek. Şu anda montaja hazır bir şekilde bekliyor” dedi. 
 

DERELERİN TEMİZLİĞİ YAPILIYOR
DERELERİN TEMİZLİĞİ YAPILIYOR
DERELERİN TEMİZLİĞİ YAPILIYOR
DERELERİN TEMİZLİĞİ YAPILIYOR

Bakmadan Geçme