Yat Çekek Yeri Projesi İçin Binali Yıldırım'dan Destek İstedi

AK Parti Muğla Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısına katılan İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı Şaban Arıkan, yat çekek yeri projesinde son başbakan Binali Yıldırım'ın desteğini istedi.

  • 1699
Yat Çekek Yeri Projesi İçin Binali Yıldırım'dan Destek İstedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hülya Kulalı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi salonunda yapılan AK Parti Muğla Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısına; son Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, AK Parti Muğla milletvekilleri Yelda Erol Gökcan, Mehmet Yavuz Demir, AK Parti'li belediye başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı. Toplantıya İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı Şaban Arıkan ve Fethiye Tekne, Yat İmalatçıları ve Çekekçileri İşletme Kooperatifi başkanı Bülent Taşan katıldı. Arıkan ve Taşan, Karaot plajında yapılması planlanan Yat Çekek yeriyle ilgili Binali Yıldırım’dan destek istediler.
Fethiye’nin yılan hikâyesine dönen sorunlarından biri olan yat çekek yeri sorununu bire bir Binali Yıldırım’a iletmek ve projeyle ilgili desteğini almak amacıyla AK Parti Muğla Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısına katılan İMEAK DTO Fethiye Şube Başkanı Şaban Arıkan, “Fethiye’nin en büyük sorunu yat çekek yeri sorunu. Yat çekek yeriyle ilgili de Binali Bey deneyimli ve konuya hakim. Kendisine son durum hakkında bilgi vermek ve son imza aşamasına gelen Karaot Projesinde desteğini istediğimizi ifade etmek amacıyla buradaydık” dedi. 

Bakmadan Geçme