Muğla Ülkü Ocaklarının İlk Ziyaretçileri SED Medya Oldu 

Muğla Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın yeni hizmet binasının açılışının ardından ilk ziyaretçileri SED Medya ailesi oldu.

  • 1648
Muğla Ülkü Ocaklarının İlk Ziyaretçileri SED Medya Oldu 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hülya Kulalı
SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, SED Medya Genel Müdürü Sıdıka Kölemen, Ege Gazeteciler Federasyonu Başkanı, Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanı ve Gazete Zeybek Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Cem Kaytan geçtiğimiz günlerde yeni hizmet binasında açılışı gerçekleştirilen Muğla Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’na hayırlı olsun demek için Muğla Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Burak Demirel’i ziyaret etti. Ülkü Ocakları’nın faaliyetleri hakkında bilgiler veren Başkan Demirel, Türk Milletine en iyi hizmeti verebilmek amacıyla çalıştıklarını kaydetti. 


Muğla Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Burak Demirel, “Ziyaretleri nedeniyle SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Bey’e ve ekibine teşekkür ediyorum. Yeni Ocağımızın ilk misafiri de sizler oldunuz. Büyük Türk Milletine daha iyi hizmet edebilmek adına açılmış olan yeni hizmet binamızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener de, “Ülkü Ocakları Başkanı Sayın Demirel’e ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Kendileri de FRT TV ve SED Medyaya ziyarette bulunmuşlardı. Yeni Ocaklarındaki ilk ziyaretçileri bizler olduk. Bu da hoşumuza gitti. Çalışmaları yakın takip ediliyor. Kendilerine başarılar diliyoruz ve güzel çalışmalar bekliyoruz. Ülkü Ocakları toplumda önemli bir yere sahiptir. Olması gereken birlikteliktir. Bu anlamda da her zaman üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Tekrar yeni binaları hayırlı olsun” diye konuştu.

Bakmadan Geçme