Yardımlar çığ gibi büyüyor

Fethiye Belediyesi, Elazığ'da meydana gelen depremin ardından yardım kampanyası başlatmıştı. Bu kapsamda hayırsever ve duyarlı vatandaşlar, yardım toplama noktalarından birisi olan Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi'ne yardımlarını ulaştırmaya devam ediyorlar.

  • 1395

Tutanak ve imza karşılığında getirilen eşyalar, sergi salonunda toplanıyor. Görevliler tarafından tek tek ayrılan yardımlar, çuvallara dolduruluyor. Battaniye, giysi, kuru bakliyat yardımlarını arabaları ile Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’ne getiren vatandaşlar, kampanyaya katılımın artmasını istiyorlar. 

Yardımsever vatandaşlardan Savaş Yiğit, “Deprem afeti bizim başımıza da gelebilir. Deprem bölgesinde yaşıyoruz. Elimizden geldiği kadar yardımda bulunmaya çalıştık. Tüm halkımızın bu kampanyaya destek vermesini istiyoruz. Böyle anlamlı bir kampanya düzenledikleri için Fethiye Belediye Başkanımız Sayın Alim Karaca’ya teşekkür ediyoruz” dedi. 

Kampanyaya katılan Dudu Ekinci, “Deprem bizlerin de başına gelebilir. Elazığ’da meydana gelen depremde hayatını kaybedenler oldu. Ülkemizin başı sağolsun.Duyarlı olan herkesin bu kampanyaya katılmasını rica ediyoruz. Hepimiz büyük üzüntü içerisindeyiz. Böyle bir kampanya düzenlediği için Fethiye Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 


 

Yardımlar çığ gibi büyüyor
Yardımlar çığ gibi büyüyor
Yardımlar çığ gibi büyüyor
Yardımlar çığ gibi büyüyor
Yardımlar çığ gibi büyüyor

Bakmadan Geçme