Atasoy Çiftliği Törenle Açıldı

Ankara, İstanbul, İzmir'den sonra Atatürk Orman Çiftliği Fethiye'de de mağazasını törenle açtı. Atasoy Çiftliği tarafından Denizli-Muğla ana bayiliğini alarak ilk mağazasını yaklaşık 15 milyon TL yatırımla Fethiye'de açan firmanın 2 yıl içeresinde Marmaris, Bodrum, Menteşe ve Denizli merkezde de hizmet vereceği kaydedildi. Atatürk Orman Çiftliği açılış törenine yoğun ilgi olurken açılış FRT TV tarafından naklen yayınlandı. Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, 'Fethiye'de yapılan hiçbir yatırım boşa gitmiyor. Yapmış oldukları 15 milyon TL'lik yatırımın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum' dedi.

  • 5383
Atasoy Çiftliği Törenle Açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Atasoy Çiftliği törenle hizmete girdi. 15 milyon sermaye ile Denizlili işadamları Ahmet Küçüker, Mustafa Özdemirci ve Kemal Emecioğlu ortaklığı ile Foça Mahallesi’nde kurulan Atasoy Çiftliği şirketinin bünyesinde Elmacık Atatürk Orman Çiftliği’nin ozonsuz suyunun yanı sıra yüzlerce çeşit organik gıda maddeleri yer alıyor. Açılış törenine Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, FTSO Başkanı Osman Çıralı, Fethiye Belediye meclis üyeleri, CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir, Tarım ilçe müdürü Şaban Sarıkaya, siyasi partilerin üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. 

Törende konuşan kurucu Mustafa Özdemirci kalite ve güvenilir gıdaya herkesin ulaşabilmesi için bu mağazayı açtıklarını ifade etti. Fethiye Belediye Başkanı Alim karaca da girişimcileri kutlayıp, “Ülkemizde tasarruf tedbirlerin alındığı bir dönemde yapılan böylesine bir yatırım çok önemli. Hijyen ve fiyat açısından bölgemiz halkına hizmet vereceğini umduğum bu tesis aynı zamanda çalışanları ile istihdam da sağlayacaktır” dedi. 
Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner’de, “Girişimcilerimizin yapmış oldukları 15 milyon TL’lik yatırım böylesine bir dönemde çok önemli bir yatırım olarak görüyorum. Fethiye’ye yapılan yatırımlar boşa gitmiyor. Çalış bölgesi bölgenin merkezi olması açısından gelişen bir bölge. Atatürk ismiyle de bir kazanç umuyorum” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından yapılan dualarla kurdele kesilip, katılımcılar mağazayı gezdi ve ürünleri yakından bulma fırsatı buldular. Mağaza işletmecileri, katılımcılara ürünler hakkında bilgi vererek merak edilen soruları cevapladı. Et ürünlerinden süt ürünlerine yüzlerce çeşit gıda ürünü organik olarak bulunuyor. 
 

Atasoy Çiftliği Törenle Açıldı
Atasoy Çiftliği Törenle Açıldı
Atasoy Çiftliği Törenle Açıldı
Atasoy Çiftliği Törenle Açıldı
Atasoy Çiftliği Törenle Açıldı
Atasoy Çiftliği Törenle Açıldı

Bakmadan Geçme