Vatandaştan Pankartlı Çağrı 'Evimiz Mezardan Güzeldir'

Çin'in Vuhan kentinden dünyaya yayılan, Türkiye'de de ölümlere neden olan Coronavirüs (COVİD 19) salgını nedeniyle yetkililer, vatandaşlara evde kalmaları çağrısında bulunuyor. Bu çağrılara, Muğla'nın Menteşe İlçesi'nde yaşayan bir vatandaş evinin penceresine astığı pankartla katıldı. 

  • 746
Vatandaştan Pankartlı Çağrı 'Evimiz Mezardan Güzeldir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çin'in Vuhan kentinden dünyaya yayılan, Türkiye’de de ölümlere neden olan Coronavirüs (COVİD 19) salgını nedeniyle yetkililer, vatandaşlara evde kalmaları çağrısında bulunuyor. Bu çağrılara, Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde yaşayan bir vatandaş evinin penceresine astığı pankartla katıldı. 
Yetkililer vatandaşa “evde kalın” çağrısı yaparak virüsün yayılmasını önlemeye çalışıyor. Türkiye’de de sanatçılardan, sporculara, siyasetçilerden, iş dünyasına kadar toplumun her kesiminden “evde kal” çağrıları yükseliyor.
Coronavirüs nedeniyle yapılan çağrılara, Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde yaşayan bir vatandaşta evinin penceresine astığı pankartla katıldı. Vatandaş penceresine astığı pankarta “Evimiz mezardan güzeldir” yazarak bireysel bir uyarıda bulundu.
 

Bakmadan Geçme