Demirel 'İstiklal Marşımızı Okumaya Milli Egemenliğimizi Haykırmaya Davet Ediyorum'

Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel,  23 Nisan 2020 saat 21.00'da Muğlalıları evlerinden İstiklal Marşı okumaya davet etti. 23 Nisan'da yapılması beklenen TBMM'nin 100. yılı kutlamaları, Koronavirüsü nedeniyle yapılamayacak

  • 1600
Demirel 'İstiklal Marşımızı Okumaya Milli Egemenliğimizi Haykırmaya Davet Ediyorum'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Koronavirüs önlemleri kapsamında sosyal mesafe kuralı gereğince ertelendiği belirtilen kutlamaların yerine 23 Nisan’da saat 21:00’de tüm Türkiye’nin katılımıyla İstiklal Marşı okunacağını açıklanmıştı. 
Muğla Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Demirel’de bir açıklama yaparak; “Evde Kal kuralını bozmadan 23 Nisan 2020 akşamı Saat 21.00'da tüm hemşerilerimizi şanlı bayraklarımız ile birlikte evlerinin balkonlarından gür bir ses ile İstiklal Marşımızı okumaya milli egemenliğimizi haykırmaya davet ediyoruz.” Dedi.

Başkan Demirel açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
“Bundan tam 100 yıl önce 23 Nisan 1920'de açılan Büyük Millet Meclisi, Türk milletinin tam bağımsız yaşama iradesinden doğmuş, tarihimizde bir güneş gibi parlamıştı. Büyük Millet Meclisinin açılışının 100.yılını her yıl olduğu gibi bu yılda heyecan ve coşku ile kutlamak adına düzenlenmiş olan programlarımızı Covid-19 salgını nedeniyle iptal ederek, Birlik Beraberlik Milli Egemenlik sloganıyla bu duyguyu yaşamak istiyoruz. Bu vesile ile bizlerde Muğla Ülkü Ocakları olarak Evde Kal kuralını bozmadan 23 Nisan 2020 akşamı Saat 21.00'da tüm hemşerilerimizi şanlı bayraklarımız ile birlikte evlerinin balkonlarından gür bir ses ile İstiklal Marşımızı okumaya milli egemenliğimizi haykırmaya davet ediyoruz.”
 

Bakmadan Geçme