Ünlü oyuncular sabah programımıza konuk oldu

Ormantik Komedi isimli oyunu ilk kez Fethiye'de sahneleyen Yapıcı Tiyatro, büyük bir ilgi görmüştü. Oyun öncesinde FRT Televizyonunda canlı olarak yayınlanan 'Bi Sabah 1 İnsan' programına konuk olan ünlü oyuncular Necmi Yapıcı, Umut Oğuz, Nihan Durukan Yapıcı ve Birgen Engin sahnelenecek olan Ormantik Komedi ve tiyatro hakkında Selin Köktener ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

  • 1330
Ünlü oyuncular sabah programımıza konuk oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sosyal medya ve uygulamalar üzerinden de birçok takipçinin izlediği programda, eğlenceli anlar yaşandı. Ünlü oyuncular tiyatro sahnesi ve diziler üzerine de değerlendirmelerde bulundu. Enerjisi ve samimiyetleri ile programa renk katan oyuncular, Ormantik Komedi isimli oyunun nasıl ortaya çıktığı ve bu süreçteki hazırlıklarında dasöz ettiler. Tiyatronun yanı sıra günlük hayatlarında da çok iyi bir arkadaş olduklarını belirten oyuncular, Ormantik Komedi isimli oyunu ilk kez Fethiye’de sahnelemekten de mutlu olduklarını ifade ettiler. 

Yaklaşık 1,5 saat süren programda ünlü oyuncular, Selin Köktener’in sorularına içtenlikle cevap verdiler. Tiyatronun yanı sıra televizyonda projeleri ile de izleyenlerin karşısında olmaya devam edeceklerini kaydeden ünlü oyuncular, ilk fırsatta tekrar Fethiye’ye gelmek istediklerini söylediler. 


 

Bakmadan Geçme