UÇTU UÇTU DÜRİYE NİNE UÇTU

Adrenalin tutkusu yaş falan dinlemedi. 100 yaşındaki Düriye Çakar, Fethiye Babadağ'dan yamaç paraşütü ile tandem (ikili) atlayış yaptı. Ölüdeniz'i gökyüzünden görmek istediğini belirten Düriye nine, adeta gençlere parmak ısırttı.

  • 4099
UÇTU UÇTU DÜRİYE NİNE UÇTU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; 

Antalya’dan tatil için Fethiye’ye gelen Düriye Çakar, Ölüdeniz’i binlerce metre yükseklikten görebilmek için yamaç paraşütü ile atlayış yaptı. Yamaç paraşütü pilotu Yusuf Biçer ile birlikte 1700 metre pistinden havalanan Düriye nine, gökyüzünden Ölüdeniz manzarasına hayran kaldığını belirtti. Düriye Çakar’ın ilerleyen yaşına rağmen atlayış, uçuş ve iniş evrelerinde soğukkanlılığını koruduğu ifade edildi. 

Yakınlarıyla birlikte Babadağ’ın zirvesine çıktıktan sonra atlayış için hazırlıklarını yapan Düriye ninenin sempatik tavırları dikkat çekti. Yamaç paraşütü ile Belceğiz Sahili’ne inen Çakar, diğer paraşüt pilotları ile turistlerin de ilgi odağı oldu. Eşsiz güzellikteki manzaranın keyfini çıkan Düriye Çakar pilot kamerasına, “Çok iyiyim” diyerek el salladı. Uçuş öncesinde duygularını anlatan Düriye Çakar, “Ölüdeniz ve her şeyi gökyüzünden görmek istiyorum. Fethiye’yi ve Ölüdeniz’i çok beğendim. Fırsat bulursam bir kez daha uçmak isterim. Herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. 

 
 

UÇTU UÇTU DÜRİYE NİNE UÇTU
UÇTU UÇTU DÜRİYE NİNE UÇTU
UÇTU UÇTU DÜRİYE NİNE UÇTU

Bakmadan Geçme