Turizmci Muhammet Kökten aday

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi kongre kararı aldı. Kurulduğu ilk yılından bu yana Başkanlığını turizmci Mümtaz Kökten'in yaptığı Kooperatif Ölüdeniz'in tanıtımı için yoğun gayret sarf etti. Geçtiğimiz yıl pandemi nedeni ile yapılamayan kongrenin her hangi bir aksilik olmadığı takdirde 28 Mayıs Cuma günü yapılacak. Ölüdenizli turizmci Muhammet Kökten kongre de başkanlığa aday olduğunu açıkladı. 

  • 5373
Turizmci Muhammet Kökten aday
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ölüdeniz’de 32 yıl önce kurulan, Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi bölgede turizmin geliştirilmesi ve Ölüdeniz’in tanıtımı için yoğun gayret sarf etti. Turizmciler Mehmet Tokgöz, Muzaffer Konakçı’nın başkanlıklarının ardından turizmci Mümtaz Kökten’in 24 yıldır başkanlık yaptığı Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi bu dönemde de hem bina sahibi hem de yoğun bir tanıtım gerçekleştirdi. 54 üyesi bulunan Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifinin 28 Mayıs’ta yapılacak kongresinin hazırlıkları sürüyor. Turizmci Muhammet Kökten kongrede başkanlığa aday olacağını açıkladı. Kooperatifle yöre için güzel projelere imza atmaya hazırlandığını ifade eden Kökten, “Sadece Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi olarak değil, sosyal olarak Fethiye’deki tüm STK’lar ile birlikte Fethiye’nin tanıtımını daha ileri nasıl götürürüz hep beraber oturup değerlendirmeliyiz” dedi. 

Kökten, “ Yaklaşık olarak bir yıldan beri pandemi nedeni ile seçim tarihleri ileriye doğru ötelendi. Bayram dönüşünde 28 Mayıs’ta her hangi bir değişiklik olmaz ise kongre tarihimiz belirlendi. 28 Mayıs’ta inşallah kongremizi yapacağız” şeklinde konuştu. 

ADAY OALACAĞIM
Kongrede başkanlığa aday olmayı düşündüğünü de ifade eden turizmci Muhammet Kökten, “ Şuan da adayım. İnşallah 28 Mayıs’ta Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifinde bir genel kurul yapabilirsek adayım ve Ölüdeniz için bir şeyler yapmayı düşünüyorum. Seçim tarihi kesinleşsin Ölüdeniz için düşündüğüm projeler hakkında konuşmak isterim. Proje olmadan sadece başkan olmak için başkanlık istemem. Bu görevi tamamladığım zaman arkamda bir iz bırakabileceksem aday olmak isterim. Bunun içinde projelerim var seçim tarihi kesinleştikten sonra sizlerle de paylaşmak isterim” ifadelerini kullandı. 

BEN ÖLÜDENİZLİYİM
Kökten, “Ben burada doğdum büyüdüm. Ben Ölüdenizliyim Fethiyeliyim benim ekmeğim turizmde, her geçen yıl bu işin pazarlama ayağı değişiyor, sektördeki oteldeki tipler değişiyor, hizmet tipleri değişiyor. Zaman geldikçe bu değişimlere ayak uydurmak gerekiyor. Sadece Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi olarak değil, sosyal olarak Fethiye’deki tüm STK’lar ile birlikte Fethiye’nin tanıtımını daha ileri nasıl götürürüz hep beraber oturup değerlendirmeliyiz” dedi.

Bakmadan Geçme