Tufan, Kazanacağımız maçı berabere bitirdik

Fethiyespor'un Nazilli deplasmanından 3 puan yerine tek puanla dönmesi camiada üzüntü yaratırken karşılaşmayı değerlendiren Fethiyespor yönetim kurulu üyesi Cem Tufan, 'Kazanacağımız maçı berabere bitirdik. Bu haftadan itibaren puan farkını aşmaya çalışacağız.' Diye konuştu.

  • 1391
Tufan, Kazanacağımız maçı berabere bitirdik
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3.lig 2. Grupta şampiyonluk kovalayan Fethiyespor’da Nazilli Belediyespor maçında kaybedilen 2 puanın üzüntüsü yaşanıyor. Karşılaşmayı yakından izleyen Fethiyespor yönetim kurulu üyesi Cem Tufan 90 dakikayı değerlendirmesinde, “Kazanacağımız bir maçtı” şeklinde konuştu.
Fethiyespor yönetim kurulu üyesi Cem Tufan, “ Buradan giderken bu Fethiyespor’un en zor ilk maçı ikinci yarı ve en zor deplasmanıydı.  İşin açıkçası biz kendimize güveniyorduk ve inanıyorduk.  Nazilli takımı ile bizim takımımızı ölçü bile mukayese kabul etmez. Takım arkadaşlarımızın biraz motivasyonu bozuldu gol pozisyonlarında. Sezon maçından beri takımızın bu kadar net gol pozisyonuna girdiğini iç sahada da görmedim. Dışarı da maalesef erken gelen gol ve bunlara daha fazla gol atabileceğimiz imajıyla forvet arkadaşlarımız biraz bencillik yaptılar. Alabileceğimiz maçı berabere bitirdik. 90+5’te.  Umutluyum, zaten şu anda baktığınız zaman ikili averaj bizde. Lig bugün böyle bitse biz şampiyon oluyoruz. İnşallah Darıca maçında hem ikili averajımızı kurtarıp, hem de çok iyi bir mücadeleyle bu Nazilli ile son saniyelerde kaybettiğimiz şansımızı Darıca maçında yeneceğiz. Bu haftadan itibaren puan farkını aşmaya çalışacağız. Bizim için önemli olan yeni transferlerin uyumuydu. Bunu başardık. İnşallah bu haftadan itibaren başka bir üzüntüye meyil vermeyiz.” Diye konuştu. 

Bakmadan Geçme