TSD Fethiye Şubesi 2 yaşında 

Bundan 2 yıl önce 3 gönüllü ile kurulan Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şubesi, kısa bir sürede yüzlerce engelli ve ailesine ulaşmayı başardı. Şube Başkanı Aydoğan Arslanca, 'Kurucu yönetim kurulu başkanı olduğum için çok mutluyum. Kuruluşumuzun ardından hızlı bir şekilde çalışmaya başladık. Geçen dönem belediye başkanımızdan bir yer tahsisi aldık. Kendi imkanlarımız ve kurumlarımızın da destekleri ile güzel bir dernek ofisi yaptık. İki yıllık süreçte birçok çalışmaya imza attık' dedi. 

  • 1353
TSD Fethiye Şubesi 2 yaşında 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesinden Fatih Dereli'nin haberine göre; 

Bundan 2 yıl önce 3 gönüllü ile kurulan Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şubesi, kısa bir sürede yüzlerce engelli ve ailesine ulaşmayı başardı. Şube Başkanı Aydoğan Arslanca, “Kurucu yönetim kurulu başkanı olduğum için çok mutluyum. Kuruluşumuzun ardından hızlı bir şekilde çalışmaya başladık. Geçen dönem belediye başkanımızdan bir yer tahsisi aldık. Kendi imkanlarımız ve kurumlarımızın da destekleri ile güzel bir dernek ofisi yaptık. İki yıllık süreçte birçok çalışmaya imza attık” dedi. 

12 Nisan 2018’de kurulduklarını hatırlatan Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca, korona virüsü salgınından dolayı 2. yıldönümü kutlama etkinliklerini ertelediklerini söyledi. Rahmetli Barış Manço’nun yeğeni Işık Manço’nun sahne alacağı halk konseri ve şube başkanlarının katılımı ile dernek ofisinde kokteyl programı planladıklarını kaydeden Arslanca, salgının sona ermesinin ardından halk konserini gerçekleştirmek istediklerini söyledi.  

Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca yaptığı açıklamada, “Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şubesi, 12 Nisan 2018 tarihinde 3 gönüllü arkadaşımız ile birlikte kuruldu. Kurucu yönetim kurulu başkanı olduğum için çok mutluyum. Kuruluşumuzun ardından hızlı bir şekilde çalışmaya başladık. Geçen dönem belediye başkanımızdan bir yer tahsisi aldık. Kendi imkanlarımız ve kurumlarımızın da destekleri ile güzel bir dernek ofisi yaptık. İki yıllık süreçte birçok çalışmaya imza attık. 3 gönüllü ile çıktığımız yolda şimdi yüzlerce engelli ve ailelerine ulaştık. Umarım birçok güzel proje ile engelliler ve ailelerinin yanında oluruz” ifadelerini kullandı. 

Açıklamasını sürdüren Arslanca, “2. yıldönümümüz dolayısıyla bir konser organizasyonumuz olacaktı. Rahmetli Barış Manço’nun yeğeni Işık Manço’yu davet edip, Beşkaza Meydanı’nda bir halk konserimiz olacaktı. Dernek ofisimizde bir kokteyl programı gerçekleştirecektik. Türkiye genelinden şube başkanlarımız Fethiye’ye gelecekti. Virüs salgınından dolayı ertelemek zorunda kaldık. Bu durum atlatıldığı zaman en azından konseri yapmayı düşünüyoruz. Bizlere destek olan kaymakamımıza, belediye ve meslek odası başkanlarımız ile diğer kurumlarımıza teşekkür ediyorum. Fethiye’de engelleri hep birlikte aşacağımıza inanıyorum” dedi.   


 

Bakmadan Geçme