Göcek Tüneli yasakta da para alıyor

Muğla'nın kanayan yarası ve Türkiye'nin tek ücretli tüneli olma özelliğine sahip Göcek Tüneli'nde sokağa çıkma yasağında da ücret alınmaya devam ediliyor.

  • 3350
Göcek Tüneli yasakta da para alıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla’nın kanayan yarası ve Türkiye’nin tek ücretli tüneli olma özelliğine sahip Göcek Tüneli’nde sokağa çıkma yasağında da ücret alınmaya devam ediliyor.
İçişleri Bakanlığı tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında 31 ilde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. İçişleri Bakanlığı yasağın ardından yayınladığı genelge ile sokağa çıkmasına izin verilenlerin listesini yayımladı. Sokağa çıkmasına genelge kapsamında izin verilenler de Göcek tünelinin giriş ve çıkışlarında ücret veriyor. 
Genelge kapsamında sokağa çıkması izin verilen gazeteciler, Göcek tünelinden geçerken ücret ödedi. Gazeteciler o anları telefon kameralarıyla kaydetti. Ücreti ödeyen gazeteci tünel gişesinde çalışana ‘Sokağa çıkma yasağında da mı var? Kamu kuruluşlarından mı alıyorsunuz?” diye sorduğu görülüyor.  Öte yandan Tünel gişesinde çalışanın yasaktan muaf tutulması da akıllarda soru işareti bıraktı.
48 saatlik yasağın bu gece 24.00’da bitmesi bekleniyor.
 

Bakmadan Geçme