TOROS 'MAÇLAR SAHADA KAZANILIYOR'

3.lig 2.grupta mücadele edecek olan Fethiyespor, Afyonkarahisar'daki kampta form tutuyor. Günde çift idman çalışan lacivert beyazlıların 10 günlük kampı, oldukça neşeli geçiyor. Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde çalışmalarını sürdüren Fethiyesporlu futbolcular, hazırlık maçlarıyla lige hızlı bir giriş yapmayı istiyor. Teknik Direktör Mesut Toros, FRT TV'de Spor Saati programına telefonla katılarak 'Grubumuzun çok kolay takımlardan olduğu ifade ediliyor. Maçlar kağıt üzerinde değil sahada kazanılıyor' diye konuştu.

  • 726
TOROS 'MAÇLAR SAHADA KAZANILIYOR'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FRT TV’de Erdoğan Cankuş’un hazırlayıp sunduğu Spor Saati programına Fethiyespor tribün lideri Özgün Çıtır ile yardımcısı Mehmet Koca katılırken Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros da telefonla bağlanıp yaklaşan lig maratonunu değerlendirdi. Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros “Kağıt üzerinde çok yorumlar yapılıyor kolay bir fikstür diye. Maçlar kağıt üzerinde kazanılmıyor, sahada kazanılıyor. Bunu oyuncularımıza da söyledim. Gerçekten çok iyi çalışıyoruz, çok iyi motive oldu oyuncular. Takımdaşlık ruhu devam ediyor, bu kampla daha da pekişecek. İlk maçımız Nazilli’yle. Nazilli de bu ligin önemli rakiplerinden bir tanesi. Kendi sahamızda olması avantaj. Ona göre hazırlanıp plan, program yapıyoruz. 5, 8 ve 11 Eylül tarihlerinde 3 tane hazırlık maçı yapacağız. Birçok takım Afyon’da kamp yapıyor. İlk hazırlık maçımızın Kemer’le olma ihtimali yüksek. Çalışmalar gayet iyi gidiyor. Bu sene çok ümitliyiz” dedi.
HERKESİN HAYALLERİ VAR
Toros “Taraftar, yönetim, futbolcular, teknik heyet çok istekli. Herkesin hayalleri var, onu (şampiyonluğu) gerçekleştirmek istiyoruz. Şu an için bekleyerek transferi gerçekleştireceğiz. Orta sahaya 6,8 numara oyuncu arıyoruz. Ekstra bir hücum oyuncusu çıkarsa onu değerlendireceğiz. Esat başkanımız sağ olsun transferle ilgili alınabilecek en iyi oyuncu kimse fedakarlık yapılacaksa, özellikle ön tarafta hücum bölgesinde yaparım dedi. O da 7/24 yanımızda, çok istekli, çok arzuluyor zaten. Geçen seneyi kafasından silmiş durumda. Yani şu an bir bütünleşme söz konusu. Murat Can Bölükbaşı’yı ben Konya Anadolu Selçuklu’dan biliyorum. Düzgün bir karakter, iyi ve profesyonel. Bu sayede kariyer rekoru kırdı. 6 senede atamadığı golleri bir senede attı diye düşünüyorum. Ondan sonra yeni bir hava yakaladı. Ama maliyet olarak kulübün de bir tasarrufu var. Onunla ilgili bir görüşme olmadı hiçbir zaman. Biz 2.lig ve 3.ligden çok daha iyi oyuncularla görüştük bize göre. Murat Can’a saygı duyuyoruz çünkü geçen seneki gol kralı kendileri” dedi.
OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM
Teknik Direktör Mesut Toros “Transfer yaptığımız oyunculara çok güveniyoruz. Maçlar başlayana kadar ekstra bir oyuncu çıkarsa Esat başkanım bunu değerlendireceğini söyledi. Şu anda sadece orta sahaya bir tane oyuncu arıyoruz. O da performansı yüksek ve kontenjanı olmayacak bir oyuncu olacak. Kulübüyle mukavelesi sona ermeyen hiçbir oyuncuyla görüşmemiz olmaz. Daha önce de ben bu kulüpte çalıştım. Çok zor zamanda gelmiştim 9 haftalık süreçte. Sonuçta burada bir mücadele verdik, onu kazandık. İkinci sefer geldiğimde yine aynı haftada geldik ama maalesef pandemiden dolayı oynanmadı. Şu anki durum, yani çalışmalara başladığımız andan itibaren inanılmaz derecede güzel geçiyor. Performanslar çok iyi, oyuncular çok istekli. Tam bir aile ortamı var, dediğim gibi hayallerimiz var. Ben de teknik direktör olarak heyetle birlikte bir şampiyonluk istiyorum ki bunu inşallah bu sene yaşayacağımızı ümit ediyorum. Çalışmalar bunu gösteriyor. İlk maçı içeride oynayacağız. Kazandığımız takdirde güzel bir yol alacağımızı tahmin ediyorum.
Göztepe Altay gibi güzide kulüpler, Afyon’da aynı yere kalıyor. Kaldığımız otelde pandemi önlemlerine çok dikkat ediyorlar. Burada bir sıkıntımızın olacağını düşünmüyorum. 
Taraftarlarımız, iyi günde kötü günde her zaman bizim yanımızda olsunlar. Destek versinler. Gerçekten şu anki durum, oyuncu kalitesiyle birlikte herkes çok istekli, çok arzulu. Tabi ki bu bizi heyecanlandırıyor. Fethiyespor bunu daha önce PTT lige çıkarak gerçekleştirdi. Neden olmasın diyoruz” dedi.
ANIL İÇİN KARARI YÖNETİM VERİR
Fethiyespor’un genç oyuncularından Anıl Arıcıoğlu’na Malatyaspor ve Gençlerbirliği’nden gelen tekliflerin olduğu doğrulanırken Teknik Direktör Mesut Toros bu konuda “Anıl, geçen yıl iyi bir performans gösterdi. Bana göre yüzde 50 bir performanstı. Gerçek performansını gösterseydi ki çok kaliteli bir oyuncu, çok da düzgün bir çocuk, belki çok daha farklı olabilirdi herşey. Ama geçtiğimiz sezon bunu gerçekleştirmedi. Anıl çalışıyor, işine bakıyor. Eğer kulübün menfaatleri doğrultusunda Anıl’la ilgili bir gelişme olursa ona yönetimimiz karar verecektir. Biz ona tecrübelerimizi anlatıyoruz, o çalışmalarına bakıyor. Esat başkanımız teknikçiler karar verirse eğer kulüp için uygun olursa mutlaka değerlendirilir. Anıl’la ilgili hiçbir problemimiz yok. Onun da isteği arzusu yerinde. Biz onunla devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
 

TOROS 'MAÇLAR SAHADA KAZANILIYOR'

Bakmadan Geçme