Toros, Hayallerimiz devam ediyor

3.lig 2.grupta mücadele eden Fethiyespor lider olarak gittiği Nazilli Belediyespor önünde galibiyeti koruyamadı. 90 dakika boyunca pek çok gol fırsatını cömertçe harcayan Fethiyespor uzatma dakikalarında penaltıdan yediği gole yanıyor. Galibiyeti kaçırdıklarını ve 2 puandan olduklarını söyleyen Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, 'İstediğimiz sonucu alamasak da puan veya puanlar diyorduk ama maçtan sonra soyunma odası cenaze evi gibiydi.' İfadelerini kullandı.

  • 1037
Toros, Hayallerimiz devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor’un Nazilli deplasmanında 2 puanı kaçırması camiayı üzdü. Uzun süre galip oynadığı karşılaşmada son dakika da gelen golün üzüntüsünü yaşayan Fethiyespor, Perşembe günü kendi evinde oynayacağı Darıca Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başlıyor. Nazilli Belediyespor önünde oynanan futboldan memnun olduğunu ifade eden Teknik Direktör Mesut Toros, “Sonuç istediğimiz gibi olmadı. Maç sonrası soyunma odası cenaze evi gibiydi.” Tabirini kullandı.
“BU TAKIM YOLUNDAN ŞAŞMADI”
Mesut Toros, “Öncelikle Nazilli maçına gitmeden önce hafta boyunca dersimize çok iyi çalıştık. Takımımızın üç dört tane taktiksel varyasyonları var. Onlardan bir tanesini uyguladık. İstediğimiz sonucu alamasak da puan veya puanlar diyorduk ama maçtan sonra soyunma odası cenaze evi gibiydi. Rakibe 90+5’e kadar verilen bir iki pozisyona girdik. İlk yarı üç dört tane net denebilecek pozisyonlar vardı ancak olmadı. Yakup’un kesinlikle düşürüldüğü pozisyon vardı. Hakem bahanemiz değil ama biraz yanlı olarak yönetti düşünüyorum. İstediğimiz oyunu tutturduk. İstediğimiz golü de bulduk. Erken gol attık. Golden sonra atakları sıklaştırdık. İkinci yarıda yakaladığımız pozisyonlar maçı çok farklı yerlere götürdü. Deplasmanda mucizevi iki puan kaybettik. Buna çok üzülüyoruz. Maçtan sonraki üzüntü hali gelecek adına bize çok önemli artılar verdi. Bu takım yolundan şaşmadı. Hayallerimiz devam ediyor, hayallerimizi gerçekleştireceğiz. Belki zor olacak ama Fethiyespor hak ettiği şampiyonluğu yakalayacak. Darıca maçı bizim için çok önemli. Rakibimizin 9 haftada 6 galibiyet 3 beraberliği var, yenilmiyor. Bizim oyuncularımız da zoru seviyor. Maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz.”ifadelerini kullandı.
“İKİ MAÇTA 4 PUAN ALDIK”
Fethiyespor’un başarılı savunma oyuncularından Mert Özmen Nazilli maçını değerlendirmesinde iki maçta 4 puan aldık. Önümüzde Darıca maçı var. Yolun sonu inşallah şampiyonluk”diye konuştu.
Mert Özmen, “ Devre arası boyunca Nazilli’ye hazırlandığımız çalışmalarımızın hepsi tuttu. Hazırlık maçında da aynısını yaşadık. Altı yedi tane net pozisyon yakaladık. Farkı ikiye çıkarsaydık maç kopabilirdi. Oyun kontrolü bizdeydi. Hakem biraz tarafının değiştirdi. Sonucunda uzatmanın uzatmasında klasik Nazilli’nin penaltısından 1 gol yedik hakemin verdiği bir karada. Şu an avantajlıyız. Lig şu an bitse şampiyonuz. Nazilli’den 2 maçta 4 puan aldık. Önümüzde Darıca maçı var. İçerideki serimize devam edeceğiz. Yolun sonu inşallah şampiyonluk.” Dedi. 

Toros, Hayallerimiz devam ediyor

Bakmadan Geçme