Bakırcı, Biz bu ligin üstünde bir takımız

Fethiyespor'un deplasmanda Nazilli Belediyespor önünde son saniyelerde yediği golle 3 puandan olması camiayı üzdü. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı üzgün olduklarını belirtip, 'Yapacak bir şey yok, futbolda böyle şeyler oluyor.' İfadelerini kullandı.

  • 915
Bakırcı, Biz bu ligin üstünde bir takımız
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3.lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor deplasmanda lig 2.’si Nazilli Belediyespor önünde galibiyeti kaçırdı. Bulduğu erken golün ardından uzatma dakikalarına kadar pek çok gol pozisyonunu harcayan Fethiyespor rakibin uzatma dakikalarında bulduğu penaltı ile 3 puandan olması lacivert beyazlıları üzüntüye boğdu. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı Fethiyespor takımının bu ligin üstünde bir takım olduğunu ifade etti. 
Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı yaptığı değerlendirmede, “ Yapacak bir şey yok, futbolda böyle şeyler oluyor. Üzgünüz, bir taraftan çokta önemli değil diyoruz. Çünkü yenilmemek bizi hem ikili averajımızda üst duruma geçirdi. Hem de lider olarak döndük. Daha dikkatli olmalıyız. Çünkü artık finallere geldik. Son 15 maçımız kaldı. 15 maçın hepsini final olarak görmeliyiz. Biz bu ligin üstünde bir takımız. Ama ne kadar iyi olursa olsun her şey çalışmaktan geçiyor. Galibiyeti kaçırdık. Galip olsaydık daha farklı olacaktı. Artık o maçı geride bıraktık. Önümüzde Darıca maçı var. Darıca maçını bekliyoruz. Oyunculara ve teknik ekibe çok güveniyorum. İnancım hiç eksilmedi, eksilmeyecekte. Biz Darıca’yı burada yeneceğiz. Bazı şeyler çok zor geçiyor. İstediğimiz gibi olmuyor, ama bunu olduracak olan yine bizim futbolcularımız. Ben bunlara inanıyorum. Takım bu sene zirveye çıkacak ve 3.lig defterini kapatacağız. Tüm taraftarlara ve Fethiyelilere teşekkür ediyorum destek oldukları için.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme