TOROS 'FETHİYESPOR'LA ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM'

3. Lig 2.Grupta mücadele edecek Fethiyespor, tesislerinde hazırlıklarını sürdürürken Teknik Direktör Mesut Toros takımından oldukça ümitli. Toros, Fethiyespor'un ligde 2.grupta mücadele edecek olmasından dolayı memnun olduğunu belirtirken maçların kağıt üzerinde kazanılmadığını, zorlu takımların yer aldığını söyledi. Fethiyespor'la şampiyonluk da yaşamak istediğini ifade eden Mesut Toros, 'Şu anda çok iyi motiveyiz. 2-3 transfer daha yapacağız' diye konuştu.

  • 718
TOROS 'FETHİYESPOR'LA ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor, lig hazırlıklarını evinde sürdürüyor. Teknik Direktör, Mesut Toros yönetiminde günde çift antrenman yapan lacivert beyazlı futbolcular, adeta hırs küpüne döndü. Eski ve yeni oyuncuların kısa sürede kaynaşması, teknik kadroyu ve yönetimi sevindirirken 2.grupta mücadele edilecek olması normal karşılandı. Teknik Direktör Mesut Toros, “Grup belli oldu, hayırlı olsun. Fikstürümüz iyi gibi gözükse de, insanlar bunu 2. Grup zayıf gibi algılıyorlar. Aslında böyle değil. Bir çok uzak deplasmana gideceğiz. Kısacası; maçlar kağıt üzerinde kazanılmıyor. Oyunculara da bunu üstüne basa basa söyledim ve birçok örnekleri de yaşanmıştır futbolda” dedi.
BAŞKANIMIZ 7/24 BİZİMLE
Başkan Esat Bakırcı’nın takımla çok ilgilendiğini ifade eden Teknik Direktör Mesut Toros “Antrenmanlara başladığımızdan beri takımımız çok iyi hazırlanıyor. Çok iyi motiveyiz şu anda. Heyecanımız var, bizim hayallerimiz var. Bu hayalimiz de Fethiyespor’da başarılı olmak. Herkesin bir hayali var, ben Fethiyespor’da şampiyonluk yaşamak istiyorum, oyuncularımız da istiyor. Burada aile ortamı, birliktelik oluşturursak bunu kısaltmış oluruz diye düşünüyorum. Sağolsun başkanımız Esat Bakırcı, 7/24 bizimle, çocuklarla çok ilgileniyor. O da çok istiyor, geçen sene şanssızlıklar yaşandı. Kimse bunun yaşanmasını istemezdi muhakkak. Yönetim elinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyor. Yeni transferlerimiz geldi, çabuk sürede kaynaşıldı. Bir iki tane eksiğimiz var. Öncelikle karakteri düzgün çocuklarla birlikte olmak istiyoruz. Oyuncu havuzundaki futbolcuları araştırarak kadromuza kazandırmaya çalışıyoruz. Şu anda ortam çok iyi” diye konuştu.
3 HAZIRLIK MAÇI YAPACAĞIZ
Orta saha ve kaleci transferi düşündüklerini belirten Toros; “Şu anda orta saha ve kaleci transferi düşünüyoruz. Kontenjan olmayan düşünüyoruz. Belki bir tane fazladan kontenjan olabilir. Hayallerimizi gerçekleştirebileceğimizi düşünüyorum. Bunu çocuklar çalışmalarıyla bize gösteriyor. Hem taktiksel anlamda hem mental anlamda ne söylersek algılıyorlar. Başkanıma hazırlıklar başlamadan önce transferleri tamamlayalım ancak bir iki eksik kalsın demiştim. Sağ olsunlar onlar da yerine getirdiler. Çünkü kamp süresi birliktelik ve takımdaşlık ruhu adına benim için çok önemli. Bunu başardığımız zaman bir sıkıntımızın olacağını zannetmiyorum. 3 tane hazırlık maçlarımız olacak. Bugün tarihlerini belirleyeceğiz. Afyon’daki 10 günlük kampın ardından maç haftasına gireceğiz” şeklinde konuştu.
 

TOROS 'FETHİYESPOR'LA ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM'
TOROS 'FETHİYESPOR'LA ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM'
TOROS 'FETHİYESPOR'LA ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM'
TOROS 'FETHİYESPOR'LA ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM'
TOROS 'FETHİYESPOR'LA ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM'

Bakmadan Geçme