TOPATEŞ, 'LH FETHİYE BELEDİYESPOR TAŞ GİBİ TAKIM OLACAK'

Basketbol Süper Ligi'nin yeni takımı Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'un Genel Sekreteri Yavuz Topateş, uzun vadede Bandırma gibi basketbol kenti olmak istediklerini vurguladı. Topateş, 'Taş gibi takım kuracağız' dedi.

  • 1789
TOPATEŞ, 'LH FETHİYE BELEDİYESPOR TAŞ GİBİ TAKIM OLACAK'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; Konu hakkında açıklamalarda bulunan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Genel Sekreteri Yavuz Topateş, “Gerçekçi olmak gerekirse bu sezon hedefimiz lige tutunmak ama büyük hedefimiz Fethiye'yi, Bandırma gibi bir basketbol kenti haline getirmek. Süreç bu kadar uzamasa iyi olurdu. Ancak TBL’de kalmamız, ya da BSL’ye çıkmamız durumuna göre farklı planlarımız vardı. Bazı oyuncularla önceden görüşmüştük, kısa sürede sözleşmeleri imzalamayı umuyoruz” dedi. 

Açıklamasını sürdüren Topateş, “Lokman Hekim Hastanesi mevcut şartlara göre bize destek vererek büyük fedakarlık yaptı. Onların desteği ile bu organizasyona cesaret gösterdik. Uçuk fiyatlarla takım kurma lüksüne kimse sahip değil, biz de değiliz ama göreceksiniz makul rakamlarla taş gibi bir takım kuracağız” diye konuştu. 


 

TOPATEŞ, 'LH FETHİYE BELEDİYESPOR TAŞ GİBİ TAKIM OLACAK'

Bakmadan Geçme