MÜJDEMİZ VAR FETHİYE

Türkiye Basketbol Süper Ligi'ne yükselen Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Yönetim Kurulu'nca bir teşekkür bildirisi yayımlandı.

  • 1617

Bildiride şöyle denildi: ''Dünyanın ve Türkiye’nin önemli turizm destinasyonlarından biri olan Fethiye’miz, artık sportif anlamda adından sıkça bahsettirecek. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor basketbol takımı, yıllardır süre gelen emeğinin karşılığı olarak, bu sezonla birlikte Avrupa asketbolunun en gözde liglerinden biri olarak kabul edilen ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek.
Fethiye’nin ulusal ve uluslararası arenadaki tanıtımı açısından bugüne kadarki en önemli fırsatı sayılabilecek bu başarının arkasında, şüphesiz çok değerli kişiler ve kurumlar var. En büyük teşekkürümüz, kurulduğu günden bu yana bölge halkına dünya standartlarında sağlık hizmeti sunan Lokman Hekim Esnaf Hastanesi ailesi ve değerli yöneticilerinedir.
Sizler olmasaydınız, başaramazdık. Bölgesel Lig, II. Lig, Türkiye Basketbol Ligi ve şimdi de Basketbol Süper Ligi… Hangi ligde mücadele edersek edelim, desteklerini bir gün olsun esirgemediler. Basketbol Süper Ligi’ne katılım için gereken tüm maddi şartları sağlamanın yanında, manen ve aklen de hep yanımızda oldular.Ekonomik anlamda tüm spor kulüplerinin zorlandığı bu iklimde, Fethiye’miz ve bizler için adeta bir güneş gibi doğdular. İnanıyoruz ki, spor sevgisinin ve kültürünün yaygınlaşması için elini taşına altına koyan Lokman Hekim Esnaf Hastanesi diğer kurum ve kuruluşlara örnek teşkil edecek ve spora destek verenlerin sayısı daha da artacaktır. Ana sponsorumuz, isim sponsorumuz ve sağlık sponsorumuz olan, kısacası ailemizin en önemli ferdi durumundaki Lokman Hekim Hastanesine sonsuz teşekkür ediyoruz. Sporsever Belediye Başkanımız Alim Karaca ve Fethiye Belediyesi yönetimi… Her zaman en üst seviyede mücadele edebileceğimize inandılar, bizleri inandırdılar. Fethiye’nin bir spor şehri olabileceğini herkese gösterdiler. Başta basketbol olmak üzere; voleybol, kürek, yelken, güreş ve daha birçok sporda bölge gençlerine rehber oldular. Belediyeciliğin yalnızca temizlik, park, bahçe, asfalt, su, elektrik gibi ihtiyaçların karşılanması olmadığını; insanlara, özellikle de gençlere yatırım yaparak, aydınlık bir gelecek inşa etmek olduğunu ispatladılar.
Bir teşekkür de bugüne kadar bize maddî ya da manevî destek veren Fethiye’nin değerli sivil toplum örgütlerine ve işletmelerine etmek isteriz. Zor zamanlarımızda verdikleri desteğin bundan sonra da artarak devam edeceğinden şüphe etmiyoruz. Tabii bizi bugüne kadar hiçbir maçta yalnız bırakmayan, gerek salonda, gerekse sosyal medyada desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Fethiyeli sporseverlere de teşekkürlerimizi tek tek sunmayı bir borç biliriz.
Gördük ki, bu şehir basketbolu hem biliyor, hem de seviyormuş. Hep beraber yarattığımız bu ilginin Basketbol Süper Ligi ile birlikte daha da büyüyeceğine eminiz. Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından maalesef pandemi nedeniyle ligin ilk yarısının seyircisiz oynanacağı açıklandı. Ama salgın geçtiğinde, inanıyoruz ki, tribünler yine alışık olduğumuz gibi Fethiyeli spor aşıklarına ev sahipliği yapacaktır. Şimdi geldiğimiz bu noktada sizlerden ricamız; kombine kartlardan ve taraftar kartlarından satın alarak hem Kulübümüze destek olmanız, hem de Süper Lig sahnesindeki Anadolu Efes, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Tofaş, Darüşşafaka gibi takımları izlemek için şimdiden yerlerinizi ayırtmanızdır. Özellikle kombine kartlarımız, saha kenarı reklam panolarımız Fethiye’nin önemli isim ve markaları için her zaman hazırdır. Yayıncı kuruluş sayesinde Türkiye’de ve birçok Avrupa ülkesinde izleyiciyle buluşacak maçlarda şehrimizin ve Fethiye’nin marka olmuş önemli işletmelerinin tanıtımının son derece iyi şekilde yapılması mümkündür. Geçmişten günümüze kadar formamız altında ter dökmüş bütün oyuncularımıza, eski yöneticilerimize, teknik kadrolarımıza, altyapı sorumlularımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ. Böylesi bir yükü ve sorumluluğu tek başımıza taşıyamayız, taşımaya çalışmamız da doğru olmaz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kollektif akıl ve çabayla bu takım için elimizden geleni yapalım. Bu zorlu yolda şimdiye dek emeği geçen ve önümüzdeki süreçte de geçecek olan herkese şükranlarımızı peşinen sunuyoruz. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor basketbol takımının ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olmasının müjdesini bir kez daha sizlerle paylaşırken, Lokman Hekim Esnaf Hastanesine, Belediye Başkanımıza ve Fethiye Belediyesine, Türkiye Basketbol Federasyonu’na katkılarından dolayı büyük minnet duyduğumuzun bilinmesi isteriz. BU TAKIM HEPİMİZİN...''
 

Bakmadan Geçme