THK Fethiye Şube yönetiminden Kaymakam Fırat'a ziyaret

Türk Hava Kurumu Fethiye Şubesi yöneticileri, THK'nın kuruluşunun 96. yıldönümü kapsamında Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat'ı ziyaret ettiler. THK Fethiye Şube Başkanı Mustafa Özkaya, 'Türk Hava Kurumu'nun kuruluşunun 96. yıldönümü vesilesi ile tüzüğümüz gereği Onursal Başkanımız olan Sayın Kaymakamımızı ziyaret ediyoruz. Mülki amirlerimiz her zaman bize büyük destek olmaktadır' dedi.

  • 859
THK Fethiye Şube yönetiminden Kaymakam Fırat'a ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

THK Fethiye Şube Başkanı Mustafa Özkaya beraberinde yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’ı makamında ziyaret etti. THK’nın kuruluşunun 96. yıldönümü dolayısıyla gerçekleşen ziyaret, sohbet havasında geçti. THK Fethiye Şubesi’nin faaliyetleri hakkında bilgiler aktaran Özkaya, tüzük gereği mülki amirlerin onursal başkan olduğunu vurguladı. 

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat yaptığı açıklamada, “Türk Hava Kurumu’nun kuruluşunun 96. yıldönümü kutlanıyor. Şube başkanımız ve yöneticiler çelenk töreninin ardından bizlere ziyarete geldiler. Başkanımızın nezdinde ömrünü bu kuruma adamış olan tüm büyüklerimize ve gönüllülerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

THK Fethiye Şube Başkanı Mustafa Özkaya açıklamasında, “Gara şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Türk Hava Kurumu olarak, dışarıdan ve içeriden bu teröre destek çıkan tüm odakları da lanetliyoruz. Rabbim vatan uğruna mücadele veren güvenlik güçlerimizi muzaffer eylesin. Türk Hava Kurumu’nun kuruluşunun 96. yıldönümü vesilesi ile tüzüğümüz gereği Onursal Başkanımız olan Sayın Kaymakamımızı ziyaret ediyoruz. Mülki amirlerimiz her zaman bize büyük destek olmaktadır” şeklinde ifadeler kullandı. 

THK Fethiye Şube yönetiminden Kaymakam Fırat'a ziyaret
THK Fethiye Şube yönetiminden Kaymakam Fırat'a ziyaret

Bakmadan Geçme