İlk ziyaret Kaymakam Fırat'a

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, ilçe programları kapsamında Fethiye'de bir dizi ziyarette bulundu. Korkmaz ve beraberindeki heyet Fethiye Kaymakamlığı, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Fethiye Devlet Hastanesi, Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü, Ölüdeniz Dolmuş Kooperatifi ve Fethiye Ülkü Ocakları'na ziyaretler gerçekleştirdi.

  • 2491
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İlk ziyaret Kaymakam Fırat'a
TAKİP ET Google News ile Takip Et


MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, beraberinde il ve Fethiye İlçe Teşkilatı yöneticileri ile birlikte Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’ı makamında ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Fethiye’nin sorunları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. 

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat yaptığı açıklamada, “MHP İl ve İlçe Başkanımız ile yönetim kurulu üyeleri nezaket ziyaretinde bulundular. İstişarelerde bulunup, Fethiye’nin sorunları hakkında konuştuk” dedi. 

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz da “MHP Muğla İl Başkanlığı olarak ilçe programları gerçekleştiriyoruz. Fethiye’de ilk olarak Sayın Kaymakamımızı ziyaret ettik. Ardından dernekler ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerimiz olacak. Bizleri kabul ettiği için kendilerine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 


 

İlk ziyaret Kaymakam Fırat'a
İlk ziyaret Kaymakam Fırat'a

Bakmadan Geçme