TGK'dan, BİK Genel Müdürü Rıdvan Duran'a Ziyaret

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı ve TGK yönetim kurulu üyeleri, Basın İlân Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran'ı ziyaret etti. 

  • 741
TGK'dan, BİK Genel Müdürü Rıdvan Duran'a Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul’daki Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü'nde gerçekleşen ziyarette, Genel Müdür Rıdvan Duran'a görevinde başarılar dileyen TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu'na ilişkin bilgi verdi.
TGK'nın, 8 gazeteciler federasyonu ile bu federasyonlara üye 86 gazeteciler cemiyeti ve basın meslek kuruluşunun bir araya gelmesiyle oluştuğunu vurgulayan Kolaylı, "Türkiye'nin en üst çatı basın meslek kuruluşuyuz. Amacımız basın kuruluşlarının ve meslektaşlarımızın sorunlarını gündeme getirerek, çözümüne katkı sağlamak, basın özgürlüğünün gerçek anlamda yaşama geçmesine katkıda bulunmaktır" dedi.
Ziyaretten memnunluk duyduğunu ifade eden Basın İlân Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran da, basın kuruluşlarına ve basın mensuplarına destek olmayı ana hedef olarak belirlediklerini söyledi. 
Demokrasinin gelişiminin basının desteklenmesi ile gerçekleşeceğine işaret eden BİK Genel Müdürü Rıdvan Duran, "Sizler sektörün daimi temsilcilerisiniz. Görev sürem boyunca sorunlarınızın çözümüne katkıda bulunmak önceliğim olacaktır" diye konuştu. 
Ziyarette Anadolu Gazeteciler Fedarasyonu Genel Başkanı Sefa Özdemır, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Mevlüt Yeni, İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Adem Alemdar, Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Çelik, İnternet Gazetecileri Federasyonu Genel Başkanı Mesut Demir, Marmara Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Vekili Sinan Tunç ve Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan yardımcısı Ali Er yer aldı.
 

Bakmadan Geçme