Yerel Derbinin Kazananı Yeni Mahalle Kültürspor 

Muğla 2. Amatör Küme B Grubu'nda 4. haftada oynanan yerel derbi çekişmeli anlara sahne oldu. Ligde namağlup durumda bulunan Çamköyspor ile 2 yenilgisi ve bir galibiyeti olan Yeni Mahalle Kültürspor karşılaşması, derbileri aratmadı. 

  • 2270
Yerel Derbinin Kazananı Yeni Mahalle Kültürspor 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2. Amatör Küme B Grubu’ndaki yerel derbi Değirmenbaşı Sentetik Sahada oynandı. Karşılaşmayı; Bilal Kalaycı, Barış Kara ve Fahri Helvacıoğlu hakem üçlüsü yönetti. Çamköyspor karşılaşmaya Mustafa, Ömer, Kemal, Nazmi, Olgun, Rasih, Mert, Emre, İsmail, Ramazan ve Ümit ilk on biri ile çıkarken; Yeni Mahalle Kültürspor sahada Onurcan, Aykut, Serdar, Yasin, Bahtiyar, Şafak, Doğal, Kenan, Gökçe, Gökhan, Bülent tertibi ile yer aldı. İlk yarıda her iki takım da geliştirdikleri ataklar ile rakip kalede gol aradılar. Zaman zaman net pozisyonlar olsa da gol sesi çıkmadı. İlk yarı golsüz sona erdi. 

İkinci yarıda her iki takım 3 puan alabilmek adında özverili bir mücadele harcadı. 68. dakikada Gökhan’ın kaydettiği gol ile Yeni Mahalle Kültürspor öne geçti. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 1-0 Yeni Mahalle Kültürspor’un galibiyeti ile sonuçlandı. Bu sonuçla Çamköyspor ilk mağlubiyetini alırken, Yeni Mahalle Kültürspor ikinci kez galibiyet sevinci yaşadı. 

Grupta oynan diğer maçlarda şu sonuçlar alındı; Köyceğizsportif    0-Marmaris Belediyespor 13, Marmarisspor 3-Fethiye Gençlik ve Spor Hareketi Spor Kulübü 0, Beldibispor 2-Bozburun Belediyespor 0

Alınan bu sonuçlara 4. hafta sonunda yenilgisi bulunmayan Marmaris Belediyespor 12 puan ile zirvede yer aldı. 9 puan ve averajla Çamköysporikinci sırada yer alırken, Beldibisporüçüncü sırada. 6 puanlı 3 takımdan Fethiye Gençlik ve Spor Hareketi Spor Kulübü averaj ile dördüncü sırada bulunurken, Yeni Mahalle Kültürspor beşinci, Marmarisspor altıncı sırada. Puanı bulunmayan BozburunBelediyespor yedinci, Köyceğizsportif ise sekizinci ve son sırada yer aldı. 

Bakmadan Geçme