TEMA Vakfı Fethiye'de gönüllü ilçe sorumlusu arıyor 

Kısa adı TEMA olan Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı, Fethiye'de gönüllü ilçe sorumlusu arıyor. TEMA Vakfı uzun yıllardan bu yana Türkiye'de ve bölgemizde ağaçlandırmanın yanı sıra doğal yaşamın korunması adına önemli faaliyetlere imza attı. 

  • 2515
TEMA Vakfı Fethiye'de gönüllü ilçe sorumlusu arıyor 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de gönüllü TEMA Vakfı sorumlusu olarak görev almak isteyen adayların fotoğraflı özgeçmişlerini 19 Ocak Pazar gününe kadar [email protected] adresine gönderilmesi istendi. Konu ile ilgili yapılan açıklamada, “TEMA Vakfı ufuk ve hedeflerini belirlemiş,
Tercihen 30 yaşından büyük… Aktif sorumlu yurttaş olarak, çevre sorunlarının çözümünde rol almak isteyen… Gönüllü olarak TEMA Vakfı’nın Fethiye’deki faaliyetlerini yürütecek ve TEMA Vakfını temsil edecek… Okuyan, araştıran, çevre sorunlarına karşı duyarlı ve ilgili ilçede yürütülecek olan çevre aktivitelerinde etkin olarak yer alabilecek… Çalışmalara zaman ayırabilecek, gönüllülerle birlikte ve ‘gönüllü olarak’çalışmaktan keyif alan… TEMA Vakfı’nın değerleri doğrultusunda başta topraklarımız olmak üzere tüm doğal varlıkları koruma çalışmalarımızda bize gönüllü olarak destek verebilecek Fethiye İlçe Sorumlusu arıyoruz” ifadeleri kullanıldı. 
 

Bakmadan Geçme