Soydemir'den SED Medya'ya teşekkür ziyareti 

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir beraberinde Başkan Yardımcısı Veli Uysal ile birlikte, SED Medya'yı ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Soydemir Finans Müdürü Ersin Dal, Haber Müdürü Erdoğan Cankuş ve Program Yapımcısı Gülyüz Yurdagül Sırt ile bir süre sohbet etti. 

  • 900
Soydemir'den SED Medya'ya teşekkür ziyareti 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FRT Televziyonu, Gerçek Fethiye Gazetesi, Dost Gazetesi, Zeybek Gazetesi ve FRT FM’i bünyesinde barındıran SED Medya’yı ziyaret eden Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, basının önemine vurgu yaptı. Çalışmaları hakkında da bilgi aktaran Soydemir, 2020 yılının esnaflara ve Fethiye halkına mutluluk, huzur ve bol kazanç getirmesi temennisinde bulundu. 

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir yaptığı açıklamada, “Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak her zaman sizlerin yanındayız. Sizler haberleri bizlere doğru ve tarafsız sunmak adına özverili bir çalışma yapıyorsunuz. Fethiye’nin genel durumunu değerlendiriyor ve bunları bizlere yansıtıyorsunuz. Bu bir teşekkür ziyaretidir” ifadelerini kullandı. 

Esnafların 2020 yılından beklentilerini de anlatan Soydemir, “Fethiye’de artık hem tarım hem de turizm var. Sezon içerisinde tur operatörü Thomas Cook’un iflas etmesi otelcilerimizi büyük sıkıntıya soktu. Esnaflarımız da bundan etkilendi. Devletimizin kredi ve teşvikler ile esnafımıza destek vermelidir. Yurtdışında olduğu gibi AVM’ler haftanın belli günlerinde kapatılmalıdır. Esnaflarımız gerçekten zor bir dönemde geçiyor. Yeni yılda esnaflarımıza ve halkımıza sağlık, huzur ve bol kazanç diliyorum” dedi. 


 

Soydemir'den SED Medya'ya teşekkür ziyareti 
Soydemir'den SED Medya'ya teşekkür ziyareti 
Soydemir'den SED Medya'ya teşekkür ziyareti 

Bakmadan Geçme