Tekne turunda moral buldular

Fethiye'de Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki vatandaşlar Deniz Ticaret Odası'nın sağladığı imkanlarla 12 ada turu yaparak moral sağladılar.

  • 1029
Tekne turunda moral buldular
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Prenses Serap teknesi ile  tekne turuna katıldılar. İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye  şubesi tarafından düzenlenen organizasyonda; zihinsel engelliler Prenses Serap Teknesi ile tekne turuna çıktılar. 
 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına Bağlı Fethiye Engelsiz Yaşam ve Aile Danışma Merkezi Bünyesinde konaklamaları sağlanan ve rehabilitasyon hizmeti verilen yaklaşık 56 kişiden oluşan grup İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye  şubesinin sağladığı Prenses Serap teknesi ile Fethiye’nin 12 Adalarına ve muhteşem koylarına düzenlenen gezi ile moral depoladılar. 
Geziye katılan gruba Fethiye Engelsiz Yaşam ve Aile Danışma Merkezi Öğretmenleri Yeşim Meydan ve Mustafa Koçyiğit refakat ettiler. Öğretmen Yeşim Meydan bakım evinde yaşamlarını sürdüren 18 yaş üstü vatandaşlara rehabilitasyon hizmeti sağlandığını belirterek; “ Engelsiz yaşam merkezimizde yaşayan kişilere ana binamızda atölye çalışmaları, sportif faaliyetler, fizyo terapi, psikolojik destek başta olmak üzere her türlü imkân sunuluyor” dedi.
Organizasyonu düzenleyen Fethiye Deniz Ticaret Odası Şube Müdürü Mustafa Özlen Akçeken geziye ilişkin yaptığı açıklamada ; “ Oda olarak bu tür etkinliklerde yer almaktan ve sosyal destek projelerine destek vermekten son derece mutluyuz.Desteğe ihtiyacı olan bireylerimizin deniz ile buluşmaları ve bir günlük mutluluklarını görebilmek bizleri son derece sevindiriyor. Oda Başkanımız Şaban Arıkan’a ve Kaptanımız Yılmaz Yalçın’a katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz ” dedi. Geziye katılanları Teknesinde ağırlayan Kaptan Yılmaz Yalçın ise ; ” Deniz Ticaret Odamıza Yönetim Kuruluna ve Başkanımız Şaban Arıkan’a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum, güzel bir havada misafirlerimizi ağırlıyoruz 12 adaları, koylarımızı en iyi şekilde gezdirmekteyiz’ ifadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme