Beklenen İhale Ertelendi

Seydikemer'e yapılacak olan Devlet Hastanesi ihalesi katılımcıların eksik evrakı nedeniyle Pazartesi gününe ertelendi. Ankara'da Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü'nde 24 Ekim Perşembe günü yapılması planlanan Seydikemer Devlet Hastanesi ihalesi katılımcıların eksik evrakı nedeni ile pazartesi gününe ertelendi.

  • 3993
Beklenen İhale Ertelendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

60 bin nüfuslu Seydikemer ilçesinin en büyük eksikliği olan Seydikemer devlet hastanesi ihalesine 11 firmanın teklif verdiği belirtildi. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer Ak Parti İlçe Başkanı Salih Gümüş ile birlikte Ak Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ve AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ın gayretleri sonucunda 150 yataklı Seydikemer Devlet Hastanesi’nin ihalesi Ankara’da gerçekleşecekti. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü’nde yapılacak olan ihaleye 11 firma katılırken katılımcıların eksik evrakları ve proje bedeli ile yapılacak işlerin maliyetindeki anlaşmazlık yüzünden ihale 28 Ekim Pazartesi gününe ertelendi. Muğla Seydikemer 150 Yataklı Devlet Hastanesi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihaleye çıkarılmıştı. 
Yapılacak hastane ihalesini Ankara’da takip ettiklerini belirten Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz “İhale için Ankara’ya gittik. Ancak katılımcıların eksik evraklar nedeni ile ihale pazartesi gününe ertelendi. Şimdi ihalenin sonucunu bekleyeceğiz. İnşallah iyi bir müteahhit alır, en kısa zamanda bitirir’ ifadelerini kullandı. Ak Parti Seydikemer ilçe başkanı eczacı Salih Gümüş ise ‘milletvekillerimiz ve Belediye başkanımızın çabaları ile Seydikemer ilçemize yaptırılacak hastane inşaatımızın ihalesi Pazartesi gününe kaldı. Hastane projemizi belediye başkanımız ile birlikte yakından takip ediyoruz’ dedi. 

Bakmadan Geçme