Taşar, 'Şoför esnafı kısıtlamada hizmetini sürdürecek'

Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar, hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamalarında çalışan vatandaşların ve görevlilerin göz önünde bulundurarak araç seferleri konulduğunu belirtti.

  • 958
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Taşar, 'Şoför esnafı kısıtlamada hizmetini sürdürecek'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çalış, Karagözler ve şehir içine ait araç seferlerinin hafta içi 07.45’te başlayacağı belirtilirken, son araç saatinin ise 17.45 olduğu öğrenildi. Hafta sonunda ise bu hattın çalışma saatleri 07.45’te başlayıp, 17.45’te biteceği kaydedildi. Esenköy, Karamersin ve Karaçulha güzergahında hafta içi araç sefer saati 07.00’da başlarken; 19.50’de sona ereceği duyuruldu. Bu hatta hafta sonu başlangıç saatinin 10.30, bitiş saatinin ise 13.30 olduğu bildirildi. Karagedik, Kargı ve Yanıklar hattında çalışma sisteminin hafta içi 07.30-19.30, hafta sonu ise 10.30-13.30 saatleri arası olduğu aktarıldı.   

HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK 
Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar yaptığı açıklamada, “Artarak devam eden korona virüs salgını ile mücadele kapsamında, genel kısıtlamalarla bu hafta sonunda ve bundan sonra yeni bir karar alınıncaya kadar sokağa çıkma yasağı bulunmaktadır. Bazı vatandaşlarımızın kamu hizmetinin sürekliliğini sağlamak ve işlerine devam eden vatandaşlarımız görev alanlarına taşımak için hafta sonu belli saatlerde toplu taşıma işlemlerimiz devam edecektir. Yasaklara rağmen işlerine gitmek durumunda olan vatandaşlarımızı işlerine ulaştırmak için görevimizi devam ettiriyoruz. Bazı hatlarda sabah 07.30, akşam 18.00 saatlerine kadar seferlerimiz aralıklı şekilde devam edecektir. İşe giriş çıkış saatlerine uyarlayarak düzenlemeye çalışıyoruz. Özel halk otobüslerimiz çalışmalarına devam edecektir” dedi 

8 ARALIK’TA YÜRÜRLÜKTE OLACAK
Hayat Eve Sığar (HES) kodunun 8 Aralık Salı gününden itibaren geçerli olacağını kaydeden Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar, sürenin bir hafta uzatıldığını vurguladı. Taşar, “HES kodu çalışmaları ile ilgili altyapı çalışmaları devam ediyor. Yazılım ile ilgili bir sıkıntı söz konusu. 1 Aralık’ta uygulamaya geçilecekti ama altyapıda sorun olduğu için 1 hafta ertelendi. HES kodu uygulaması 8 Aralık’ta yürürlüğe gireceğini düşünüyoruz” ifadelerini kullandı. (FATİH DERELİ)

Bakmadan Geçme