Tarihi Esnaftan Örnek Davranış

Muğla'nın Menteşe İlçesi'nde bulunan tarihi Arasta Çarşısı'nda faaliyet gösteren radyo tamircisi Mustafa Bektaş 'Tarih satılmaz, tarihe sahip çıkılır' diyerek tarihi radyoları, plakları ve çeşitli ses sistemlerini sergilenmek üzere Menteşe Belediyesi'ne hibe etti.

  • 1691
Tarihi Esnaftan Örnek Davranış
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Ferdi Yavuz'un haberine göre, Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde bulunan tarihi Arasta Çarşısı’nda faaliyet gösteren radyo tamircisi Mustafa Bektaş “Tarih satılmaz, tarihe sahip çıkılır” diyerek tarihi radyoları, plakları ve çeşitli ses sistemlerini sergilenmek üzere Menteşe Belediyesi’ne hibe etti.

Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde bulunan tarihi Arasta Çarşısı’nda yarım asırdan fazla süredir radyo tamirciliği yapan Mustafa Bektaş isimli esnaf örnek bir davranışta bulundu.  Radyo tamircisi Bektaş, “Tarih satılmaz, tarihe sahip çıkılır” diyerek tarihi radyoları, plakları ve çeşitli ses sistemlerini sergilenmek üzere Menteşe Belediyesi’ne hibe etti.

Bu örnek davranış ile ilgili bir açıklama yapan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, radyo tamircisi Mustafa Bektaş’a teşekkür ederek; “Arasta bölgemizde yarım asırdan fazla süredir radyo tamirciliği yapan Mustafa Bektaş ustamıza, “Tarih satılmaz, tarihe sahip çıkılır” diyerek tarihi radyoları, plakları ve çeşitli ses sistemlerini sergilenmek üzere belediyemize hibe ettiği için teşekkür ediyoruz. Biz de bu tarihi değeri bulunan radyoları belediyemiz bünyesindeki işletmelerimizde dekor olarak sergileyerek, tarihi yaşatmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Yorumlar 1
Unsal e. 10 Ekim 2020 00:52

Degerli ustamizin eline emeklerine sağlık. Kendisine nasil ulasabiliriz? Eski radyomuzun tamiri icin ihtiyacimiz var.

Bakmadan Geçme