Taraftarlardan Fethiyespor'a moral desteği

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiye spora Yozgat spor maçı öncesi Apaçi taraftar grubundan moral desteği geldi. Lacivert beyazlı taraftarlar geçtiğimiz hafta deplasmanda ummadık bir yenilgi alan Fethiyespor'lu futbolcuları kamp yaptığı tesislerinde ziyaret ederek başarılar dilediler.

  • 696
Taraftarlardan Fethiyespor'a moral desteği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor’un, Darıcagençlerbirliği’ne 2-1 yenilmesinin ardından oynayacağı Yozgatspor maçı öncesi Apaçi taraftar topluluğu, tribün lideri Özgün Çıtır öncülüğünde Fethiyespor tesislerindeki kampa ziyarette bulundu. Taraftarlar meşaleler yakarak futbolcular ve teknik kadroya Yozgatspor maçı için başarılar dilediler. Kaptan Sabri Turgut taraftarlara teşekkür ederek; “Sizler yanımızda oldukça bizlerde başaracağız. Seyircisiz karşılaşmadan 3 puan çıkartacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar 2
Fethiye 05 Ekim 2020 15:04

BROVA FETHİYESPORUM ,BROVA FUTBOLCU ARKADAŞLARIM İYİ TAKIMSINIZ BÜTÜNLEŞTİĞİNİZ VE İSTEDİĞİNİZ ZAMAN DAHA DA İYİ OLACAKSINIZ İNANIYORUZ SİZİ SEVİYORUZ..

Ali kemal 05 Ekim 2020 12:46

HELAL OLSUN FETHİYESPORLU KARDEŞLERİMİZ SİZLERİ SEVİYORUZ İNŞALLAH SEZON SONU ŞAMPİYON OLACAĞIZ SİZLER BU İŞİ BAŞARACAKSINIZ İNSNIYORUZ

Bakmadan Geçme