Tam kapanma öncesi Fethiye'ye de akın oldu

Türkiye 29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19:00'da başlayacak olan ve 17 gün sürecek tam kapanmaya geçerken son 2 gündür Fethiye'ye de akın var. Tam kapanma öncesi başta İstanbul ve İzmir olmak üzere büyük kentlerden Fethiye'ye adeta akın oldu. Bu arada 3 büyük ilin yanı sıra Denizli ve Antalya illerinden kente gelenlerin araç plakaları ise dikkat çekti.

  • 10664
Tam kapanma öncesi Fethiye'ye de akın oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülke genelinde uygulanacak 17 günlük 'tam kapanma' öncesi büyükşehirlerde kalmak istemeyip, Fethiye’yi tercih edenler, dünden bu yana ilçeye giriş yapıyor. Bugün saat 19.00'dan itibaren 17 Mayıs Pazartesi günü saat 05.00'e kadar sürecek 'tam kapanma' dönemini fırsat bilen yazlıkçılar ve yerli turistler, Fethiye’ye akın etti.
Bölgedeki trafik yoğunluğu, diğer günlere oranla iyice arttı. Özellikle şehir merkezinde trafik sık sık kilitlendi. Yoğunluğu önceden tahmin eden Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri, değişik noktalarda güvenlik önlemi aldı. Trafik, zaman zaman durma noktasına gelirken, uzun araç kuyrukları oluştu. Özellikle hafif bir trafik kazası bile trafik akışını durdurdu. Fethiye caddelerinde ve giriş-çıkışlarda; İstanbul, Ankara ve İzmir plakalı araçların fazla olması ise dikkat çekti. Fethiye’ye gelenlerin pek çoğunun villalar ve açık olan otelleri tercih ettiği öğrenildi.

 

Tam kapanma öncesi Fethiye'ye de akın oldu
Tam kapanma öncesi Fethiye'ye de akın oldu

Bakmadan Geçme