SULTANLAR YOLUNA KAYIPSIZ DEVAM EDİYOR

Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü 2020-2021 Voleybol Sezonu Kadınlar 2. Lig 3. Grup'taki üçüncü maçında deplasmanda TFL Altekma'yı 3-0 mağlup etti. Fethiye'nin Sultanları bu sonuçla kayıpsız ve set vermeden yoluna devam ederken, grubunda liderliğini de devam ettirdi.

  • 1449
SULTANLAR YOLUNA KAYIPSIZ DEVAM EDİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; grupta şampiyonluğun iki adayı TFL Altekma ve Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü, İzmir Balçova Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Bu önemli mücadeleye Antrenör Ali Elmadibi yönetimindeki Fethiye temsilcisi Zeynep, Büşra, Tuğba, Gülen, Gülem ve Seden altılısıyla çıktı. Libero olarak da Neslihan görev yaptı. 

Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü baştan sona üstün bir oyun ortaya koydu. İlk seti 25-16 ile geçen temsilcimiz, ikinci sette de rakibine şans tanımadı. Ev sahibi takım bu sette biraz toparlansa da Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü ikinci seti 25-20 önde kapattı. Son set sahaya ağırlığını koyan Fethiye’nin Sultanları seti 25-6, maçı da 3-0 kazandı. Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü sporcuları ile Kulüp Başkanı İbrahim Erdem ve Antrenör Ali Elmadibi karşılaşmadan sonra büyük sevinç yaşadı. 

Fethiye temsilcisi ligin 4. haftasında kendi sahasında kendisi gibi yenilgisiz durumda olan Rota Koleji ile karşılaşacak. 31 Ekim Cumartesi günü Fethiye Beşkaza Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmanın başlama saati ise 15.30… 

3. haftada alınan sonuçlar şöyle; 
Akhisargücü-Dost Spor 3-0    
Aydın Gençlik Hizmetleri-Aydın B.şehir Bld. 2-3    
Pamukkale Bld.-Salihli Bld. 1-3    
Denizli Merkez Efendi Bld.-Bornova Bld. 3-0    
Rota Koleji-Arkas Spor 3-1    

4. haftanın programı: 
Arkas Spor-Denizli Merkez Efendi Bld.        
Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü-Rota Koleji        
Aydın B.Şehir Bld.-Pamukkale Bld.        
Dost Spor-Aydın Gençlik Hizmetleri        
Bornova Bld.-Akhisargücü        
Salihli Bld.-Tfl Altekma
 

Bakmadan Geçme