BAŞANTRENÖR AY'DAN SERT AÇIKLAMALAR

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ING Basketbol Süper Ligi'nin 5. haftasında Ankara'da karşılaştığı OGM Ormanspor maçından 77-66 sonuçla mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulunan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başantrenörü Alkım Ay, 'Biz voleybol oynamayı bilmiyoruz. Yani temas etmeden basketbol oynamayı bilmiyoruz. Bugün güzel bir voleybol maçı oynadık' dedi.

  • 732
BAŞANTRENÖR AY'DAN SERT AÇIKLAMALAR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; Ankara Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma hakkında görüşlerini aktaran Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başantrenörü Alkım Ay, karşılaşmanın adeta voleybol maçı havasında geçtiğini belirtti. Temas halindeki müdahalelere faul düdüğü çalındığını kaydeden Başantrenör Ay, bu göreve ekip olarak aşkla geldiklerini söyledi. 

KONUŞURSAM CEZA YİYECEĞİM
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başantrenörü Alkım Ay yaptığı açıklamada, “Konuşursam da ceza yiyeceğim ama içimde kalmasın. Ufak tefek bir şeyler söyleyeyim. Birincisi, biz voleybol oynamayı bilmiyoruz. Temas etmeden bu sporu yapmayı bilmiyoruz. Güzel bir voleybol maçı oynadık bugün. Voleybol maçını kazandığı için Ormanspor’u tebrik ediyoruz. İkincisi, en son hakem abimiz, ben 50 yaşındayım filan diyordu. Kişiselleştirdi, saçma sapan durumlar oldu. 

BURAYA AŞKLA GELDİK
Başantrenör Ay, “Ben dahil bizim ekibimiz bu işten para kazanan insanlar değiliz, bu işi profesyonelce yapmıyoruz. Buraya aşkla geldik. Herkese de saygımız sonsuz, hiçbir kötü lafımız olamaz. Haddimiz de değil. Biz küçük bir noktayız ama büyük noktalar bizimle bir şeyler yarıştırmaya kalkışıyorlar. Bugün çok üzüldük. Kavga eden insanları da kınıyoruz. Bana konuşamazsın diyor, konuşurum. Benim işim konuşmak. Terbiyeli, üslubuyla olmak koşuluyla... Yeri geldiğinde itiraz edeceğim, onlar da bana anlatacak. Bu iş böyle olur.  Bizim bildiğimiz buydu ama değilmiş” ifadelerini kullandı. 

Süper Ligin ilk 4 haftasında deplasmanda Karşıyaka ve Fenerbahçe’ye, kendi evinde Bursaspor’a kaybeden, Galatasaray’ı ise mağlup etmeyi başaran LH Fethiye Belediyespor ligdeki 5. maçında deplasmanda Ormanspor’a 77-66 yenildi. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor bu sonuçla ligde 15. sırada kaldı. Mücadeleyi kazanan Ormanspor ikinci galibiyetini alırken LH Fethiye Belediyespor ise tek galibiyette kaldı.

Lacivert yeşilli Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Süper Lig'deki 6. hafta maçında, 1 Kasım Pazar günü lig sonuncusu Beşiktaş’ı konuk edecek. Beşkaza Spor Salonu’ndaki müsabaka Pazar günü saat: 13.00’te başlayacak.
 

Bakmadan Geçme