SPORSEVERLERDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Fethiye'nin tanınmış kişilerinden oluşan bir grup iş adamı ve esnaf Lokman Hekim Fethiye Belediyespor basketbol takımına maddi destek olan ve Süper Lig'e çıkması için gereken teminatı veren kuruluşlara teşekkür ziyaretinde bulundular. Sohbet havası içerisinde gerçekleşen ziyarette Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi'nin Yönetim Kuruluna, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir'e teşekkür edildi

  • 796

GALATASARAY GALİBİYETİ GÜNDEM OLDU
İşadamı Mustafa Toklu yaptığı açıklamada, “Fethiye’mizin hem futbolda hem de basketbolda iki güzide takımına destek olan Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nin Yönetim Kurulu’na; Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’e teşekkür için geldik. Geçtiğimiz günlerde Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, ülkemizin güzide takımlarından birisi olan Galatasaray’ı yendi. Ulusal basında gündem oldu ve Fethiye’nin adı geçti. Bize mutluluğun yaşatılmasında fotoğrafın bir de diğer yüzü var. Basketbol takımımızın Süper Lig’e çıkması için federasyona verilen bir teminat ve bu teminatın arkasında Lokman Hekim Esnaf Hastanesi var… Bize bu gururu yaşatan ve bu başarıda payı olan başkanlarımıza teşekkür etmek için Ali Cesaret, İsmail Uzunoğlu ve Ramazan Küçükbenli ile teşekkür etmek istedik. İlçemizin bu gururu yaşamasında vesile oldular. Bunun yanında Fethiyespor’a teminat verdiler. Fethiye kamuoyu tarafından bunun bilinmesini istedik. İnşallah bu destekleri devam edecektir” dedi. 

HER ZAMAN TAKIMLARIMIZIN YANINDAYIZ 
Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir açıklamasında, “Esnaflarımız adına arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Geçen hafta Lokman Hekim Fethiye Belediyespor takımımız, önemli bir galibiyete imza attı. Ülke gündeminde yer aldı. Galatasaray’ı yenerek ilk galibiyetini aldı. Geçtiğimiz yıllarda futbolda Fethiyespor, Türkiye Kupası maçında Fenerbahçe’yi yenmişti. Fethiye’de yaşayan ve burada herkesin az çok takımlarımıza destek olması gerekiyor. Her zaman takımlarımızın yanındayız. Lokman Hekim Esnaf Hastanesi gözde bir kurum. Kazandığını hem futbol hem de basketbol takımımıza veriyor. Genel Müdürümüz Şenol Tüzemen ve ekibine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

BAŞARILARLA GURURLANIYORUZ
Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu, “Fethiyespor önceden bizim bir üst kimliğimiz vardı. Şimdi ikinci bir üst kimliğimiz de Lokman Hekim Fethiye Belediyespor basketbol takımı. Bir de başarılı oldukları zaman hepimiz gururlanıyoruz. Arkadaşlarımız bu emeğimizi takdir etmek adına bizleri ziyaret ettiler. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, basketbola desteğini 4-5 yıldır sürdürmektedir. Takımımızın Süper Lig’e çıkması için çok ağır şartlar vardı. Belediyemiz işbirliğinde bu süreci tamamladık. Halk Bankası Fethiye Şubesi Müdürü Güney Arıkan’ın gerekli teminatın sağlanmasında önemli katkıları oldu. Lokman Hekim Esnaf Hastanesi yöneticilerinin de büyük gayret harcadı. Herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Bakmadan Geçme