SIRADAKİ RAKİP ORMANSPOR

ING Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, ligin 5. haftasında Ankara deplasmanında Ormanspor'a konuk olacak. Bu maçın hazırlıklarını Başantrenör Alkım Ay ve yardımcı antrenörler yönetiminde sürdüren Fethiye temsilcisi, galibiyetlerini sürdürmeyi hedefliyor.

  • 672
SIRADAKİ RAKİP ORMANSPOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, Süper Lig’in 5. haftasında Ankara’da ligdeki en önemli rakiplerindne birisi durumundaki Ormanspor’a konuk olacak. Ligin 4. haftasında İstanbul’da Beşiktaş Sompo Japan’ı uzatmada 85-91 yenmeyi başaran Ormanspor, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor gibi 1 galibiyet ve 3 mağlubiyete sahip bulunuyor. Ormanspor ile Lokman Hekim Fethiye Belediyespor arasındaki kritik maç 25 Ekim Pazar günü, saat: 17.30’da Ankara’da oynanacak.

Bu kritik maç için hırslı bir şekilde hazırlanan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, bu maçı da kazanarak çıkışa geçmenin planlarını yapıyor. Yabancıların uyum sağlamasıyla daha da güçlenen temsilcimiz, ortaya koyduğu basketbol ile tüm otoriterlerin beğenisini kazandı. LH Fethiye Belediyespor, mücadeleci ruhu ve oyuncularının kalitesi ile adından daha çok söz ettirecek. 

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başantrenörü Alkım Ay, “Pazar günü Ankara deplasmanında önemli bir maça çıkacağız. Bu maça oldukça iyi hazırlanıyoruz. Yabancılarımızın uyum sağlaması ile istediğimiz noktaya yavaş yavaş geliyoruz. Rakibimiz de bizim gibi 3 mağlubiyet ve 1 galibiyet aldı. Beşiktaş’ı uzatmalarda yendiler. Amacımız bu maçtan galibiyetle ayrılıp, yolumuza emin adımlarda devam etmek” dedi. 
 

Bakmadan Geçme