SOYDEMİR'DEN KARACA'YA ZİYARET

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Fethiye'nin yeni Belediye Başkanı Alim Karaca'yı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Karaca da ziyarete teşekkür ederek, esnafın haklarını her zaman koruyacaklarını ifade etti.

  • 802
SOYDEMİR'DEN KARACA'YA ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Beraberinde yönetim kurulu ve denetleme kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Alim Karaca'yı ziyaret eden Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Karaca'nın seçimler sırasında kendilerini ziyaret ettiğini, Belediye Başkanlığını kazanırsa 'Fethiye'de esnaf ve sanatkarlar için yapılacak konularda birlik beraberlik içinde yapacağız' demişti. Kendisine esnaflarım adına başarılar diliyorum. Daha önceki Belediye Başkanlığı dönemini de bildiğim için kendisine inanıyor ve başarılı olacağını da bekliyoruz'' dedi.
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da ziyarete teşekkür ederek; ''Fethiye'de her gün belediyeden çıkınca en az 10 esnaf ziyaret ediyorum. Bu ziyaretlerimi arttıracağım. Fethiye'de esnaf ve sanatkarları koruyacağız. Daha önce de söz verdim. Nereden baskı gelirse gelsin, esnafların herhangi bir konuda ezilmelerine fırsat vermeyeceğiz. Esnaflarımızı belediye olarak koruyacağız. Esnaflar ile ilgili alınacak kararları odamızla birlikte alacağız'' diye konuştu.

Bakmadan Geçme