• Haberler
  • BAŞKAN KARACA ''FETHİYESPOR, BU NOKTAYA GELMEMELİYDİ''

BAŞKAN KARACA ''FETHİYESPOR, BU NOKTAYA GELMEMELİYDİ''

2. Lig Kırmızı Grup'ta 3. lige düşen Fethiyespor kongre kararı alırken, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ''Fethiyespor, bu noktaya gelmemeliydi. Son maça kalmamalıydı. Fethiyespor 1 yıllık süreç içinde çok iyi yönetilmeliydi'' dedi.

  • 1417
BAŞKAN KARACA ''FETHİYESPOR, BU NOKTAYA GELMEMELİYDİ''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor'un Bandırma'da son 3 dakikada eşitliği yakalayıp ardından yediği golle 3. lige düşmesi Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı da üzdü. Karaca, maçı Bandırma'da izlediğini belirterek, ''Fethiyespor, bu noktaya gelmemeliydi. Son maça kalmamalıydı. Fethiyespor 1 yıllık süreç içinde çok iyi yönetilmeliydi. Fethiyespor bu süreç içerisinde büyük yaralar almış ve ciddi ekonomik krizin içerisine girmiş'' ifadelerini kullandı.
Karaca, Fethiyespor eski yöneticilerinden ve Fethiye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir'in ziyareti sırasında gazetecilerin sorduğu soruya, ''Fethiyespor'da bu son maçta özverili birçok arkadaşımız vardı. Bizler belediye olarak Fethiyespor’a 1 aydır belediye başkanlığı yapıyorum. Belediye başkanlığı sürecinde 3 maç oldu ve 2’sini kazandık. 90+5’nci dakika da yediğimiz 1 gol ile Fethiyespor’umuz küme düştü. Bizler Fethiyesporumuz’a aynı zamanda Fethiye Belediyespor’a elimizden geldiği kadar destek olmaya devam edeceğiz. Amatör kulüplere Belediye olarak destek verebiliyoruz. Ama profesyonel kulüplere bizler Fethiye Belediyesi olarak manevi anlamda destek verebiliyoruz. Fethiyespor gibi kulüplerin kurtuluşunun tek bir yolu vardır. Tesisleşme, altyapı ve sabit gelirlere kavuşması. Fethiyespor’u sabit gelirlere kavuşturmadığımız sürece Fethiyespor nasıl yıllardır son dakika kurtarıyorsa bu şekilde gider. Biz onu mutlaka ama mutlaka altyapıyı tamamlayıp, sabit gelirlere kavuşturabildiğimiz takdirde Fethiyespor, hak ettiği yere gelecektir. Akhisarspor, Alanyaspor örnekleri var. Neden Fethiyespor’da olmasın. Fethiyespor’un gelirleri de var. Altyapı olmadığı için Fethiyespor bu noktaya gelmiştir. Bazı arkadaşlarımız iyi niyetli olabilir ama yönetimle ilgili sıkıntılar oluşmuştur. Bizler Fethiyespor’u asla siyasete alet etmeyeceğiz. Liyakat sahibi kimse başkan olmak isteyen o arkadaşlarımızın arkasında olmaya devam edeceğiz. Senin, benim adamım anlayışı içerisinde olmayacağız ve Fethiyespor'a bu şekilde destek olmaya devam edeceğiz. Kongrede de Fethiyespor’u siyasete alet etmeyeceğiz. Fethiyespor’a var olduğumuz takdirde ya Belediye Başkanı olarak ya da bir vatandaş olarak destek olmayı sürdüreceğiz'' ifadelerini kullandı.
Fethiye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir de Fethiyespor'un bugünlere gelmesine büyük üzüntü duyduğunu belirterek; ''Fethiyespor'a hep destek olduk. Ancak Fethiyespor'un düşmesi bizleri çok üzdü'' ifadelerini kullandı.

 

Bakmadan Geçme