Soydemir'den Fethiyespor'a baklavalı ziyaret

3.Lig 2. Grupta ilk yarıyı lider olarak kapatan Fethiyespor'da 2. Yarı hazırlıkları devam ederken moral ve motivasyon ziyaretleri de sürüyor. Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, ilk yarıyı lider kapatan Fethiyespor'a 2. Yarıda da başarılar diledi.

  • 571
Soydemir'den Fethiyespor'a baklavalı ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başarılı bir sezon geçirmekte olan Fethiyespor, 2. Yarı hazırlıklarını Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde sürdürüyor. Fethiyespor sevgisiyle bilinen eski başkan yardımcılarından Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, lacivert beyazlı kulübe ziyarette bulunarak şampiyonluk yolunda başarılar diledi. Bir tepsi baklavayı Fethiyespor kaptanı Sabri Turgut'a teslim eden Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, "ilk yarıdaki başarınızın 2. Yarıda da devam edeceğine inanıyoruz. Fethiye esnafları olarak her zaman yanınızdayız. Bu yılı şampiyon olarak kapatacağınıza inanıyoruz" diye konuştu. 
Fethiyespor yönetim kurulu üyesi Nacit Çatal da Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir'in ziyaretinde teşekkür ederek "Fethiye halkının desteklerini her zaman yanımızda hissediyoruz. Bayrak kampanyamız da bir çığ gibi büyüyor" ifadelerini kullandı.
Öte yandan Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ayrıca, Fethiyespor Bayrak Komitesi ekibine de Fethiyeli esnaflar olarak destekte bulundu.
 

Bakmadan Geçme